Escape from Tarkov oyun bulmuyor

7yalova7

Kilopat
Merhaba,

Escape from Tarkov indirdim, kurdum fakat oyuna giriş yaptığım esnada, matchmaking süresi saymaya başlıyor ve oyun bulmuyor. 3-4 kere denedim, 8-9 dakika oluyor ve sayım devam ediyor. Bu bir bug mu? Bunu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Hangi sunucularda aradığına bağlı değişir oyunun launcher ekranında aşağıdan sunucular kısmında pingi ve matchmaking'i en düşük olanları seç. Avrupa sunucuları bizim için en ideali onlarda da zaman zaman 5 dakikayı bulabilir

Hangi sunucularda aradığına bağlı değişir oyunun Launcher ekranında aşağıdan sunucular kısmında pingi ve matchmaking'i en düşük olanları seç. Avrupa sunucuları bizim için en ideali onlarda da zaman zaman 5 dakikayı bulabilir.

Evet Avrupa seçili, Ping'e göre seçtim. Tek sıkıntım, oyun çok garip hissettiriyor, movement bile. Ve loot yaparken neyi alıp neyi almayacağımı anlayamıyorum. Haritada neredeyim, çıkış yeri neresi onu da anlayamıyorum. Sinirlenip alt F4 çekiyorum.

Evet Avrupa seçili, Ping'e göre seçtim. Tek sıkıntım, oyun çok garip hissettiriyor, movement bile. Ve loot yaparken neyi alıp neyi almayacağımı anlayamıyorum. Haritada neredeyim, çıkış yeri neresi onu da anlayamıyorum. Sinirlenip alt F4 çekiyorum.

Hocam Escape from Tarkov cok zor bir oyun ve anlamasi zaman isteyen bir oyun YouTube'dan ogretici video izleyebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı