Escape from tarkov Pay To Win'dir

Steam ya da başka bir platforma satılmadığından dolayı ısınamadığım oyundur.

Aynen. Koy Steam'e nasıl da satıyor. Üstüne bu fiyatlara vergi dahil değil.

Eğer oyunu almak isteyenleriniz varsa şu an almak için çok iyi bir zaman, pouch sistemi hala biraz pay to Win ancak eskisine göre çok fazla nerf yedi. Yeni starter paketinin içi öncesine göre çok daha iyi 2 tüfek, 2 smg, birkaç tabanca, 3 çanta gibi eşyalar ile oyuna başlıyorsunuz.

Bende oynuyorum P2W olduğunu düşünmüyorum.

Konu 1,5 yıl önce açılmış, o günden beri birçok güncelleme aldı Escape from Tarkov. Hala pay to Win elementleri olsa da şu an çok daha iyi bir durumda. Almak isteyen arkadaşlar varsa beklememelerini tavsiye ederim.

Konu üzerinden zaman geçmiş.

Ben bugün mail attım fiyatlarınız çok yüksek, Türkiye için özel fiyatlandırma yapılmalı, kur dolasıyla alamıyoruz diye ne kadar etkili olur bilinmez. Ama ben yazdıktan 15 20 dakika sonra %20 indirim gelmiş. Bu oyunu oynamak isteyen oyuncular var ise bence yazsınlar. Tamam oyun bana göre güzel taktik maktik ama ne alaka en iyi Zula'ya ulaşmak için 1000.00TL para vereceksin bu kadar olmaz olmamalı, sürekli evde olsan dersin al geliştirirsin ama sadece hafta sonları oyuna vakit ayırabiliyorsun, Sürekli yarım yarım görev toplayıp çıkıp terkrardan aynı göreve devam etmek cabası sürekli yarım kalınacak standart Edition'da bence herkes yazsın abi ciddiyet görsünler belki indirirler

Fiyatlarda bir indirim olacağını sanmıyorum, Avrupa bölgesine dahiliz ve Batte.net'de Call of Duty almak için Euro kullandığımız gibi Tarkov için de euro kullanmak zorundayız. Pahalı ancak yapılabilecek birşey olduğunu zannetmiyorum. Almak isteyenlere eğer tam zamanlı işi var ise EOD paketini almalarını öneririm size çok zaman kazandırır. Zamanı bol olan kişiler ise standart paketi alabilirler. Fiyatların durumuna dediğim gibi bir değişiklik geleceğini sanmam. Ara ara indirimler oluyor yaz indirimi, Çin yeni yılı indirimi vs. Onlardan birini bekleyip alabilirsiniz eğer sizin için çok pahalı ise.

Dün %20 indirim ile 27.99'a düştü diye alayım dedim ürün ödeme ekranına geldim baktım 34.99 dedim herhalde bir ileri adıma geçince düşer, indirim uygulanır. Ödemeyi yaptım ve 34.99 çekti ilginç cidden. İndirim uygulamadı.

Ben standar olanı aldım fiyatı uygun olduğu için ama merak ettiğim bir durum var Stash'i görevler ile çoğaltabiliyor muyuz umarım evet olur cevabın B

Son düzenleme:

İndirim uygulandı, orada gösterilen fiyatlar eğer yanlış hatırlamıyorsam vergisiz hali. Normalde 40-45 euro civarı olmalıydı fiyatı.

Ayrıca evet Stash'i çoğaltabiliyorsunuz ama görevler ile değil para ile yapılıyor. Yükseltme işlemi için ana menüye gidin oradan hideout seçeneğini seçin. İçine girebileceğiniz veya yukarıdan bakabildiğiniz bir bunkerınız olacak. Orada stash seçeneğini seçin ve ücreti ödeyeyip Stash'i yükseltebilirsiniz.

Oyun 2 gündür canıma okudu çıkış bulamıyorum para bitti gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…