Escape from tarkov Pay To Win'dir

P2W böyle bir şey değil. Bahsettiğiniz P2S (Pay to Skip) oluyor, kavramları karıştırmayalım. P2S ise günümüzde her oyunda olan bir şey, kimse inkâr etmesin. Oyunlara belli bir miktar para yatırıp diğer arkadaşların aylar boyunca uğraştığı şeyi saniyeler içinde elde edebiliyorsunuz ama yapabilecek bir şey yok. Burada bir haksızlık yok adamın zamanı değerlidir ve para ile telafi eder olay budur.

Bu oyun çok abartılıyor ya. Özellikle de oyun oynamasını bilmeyen yayıncılar tarafından üff ya falan dendiği için çok tuttu aslında. Benim param da olsa sistemim de olsa bu oyunu alıp oynamam. Bazı videolarını izledim oyun çok yavan. Kendini oynatan bir yapısı yok. Bu oyunu 2 saat oynasam sıkıntıdan patlarım büyük ihtimal.

Arkadaşlar oyun zaten herkesin oynayabileceği bir oyun değil. O yüzden Nikita reiste oyuna Pleb'ler gelmesin diyor açık açık. Oynayamazlar diyor. Nikita reis bu oyunun yapısını bilerek böyle tutuyor. Oyunu bırakanların çoğunu dinleyin zaten pleb olduklarını anlarsınız.
Bu oyundaki vuruş hissiyatını hiçbir oyunda bulamazsınız. Silah modlama mühendisliğini zaten hiç saymıyorum. Oturup kafa patkatılacak bir konu. O yüzden bay bay plebler. Lütfen oyunu oynamayın. Oynasanızda zaten yatıyorsunuz ç.imlere giriyorsunuz çalılara 40 dakika bekliyorsunuz.

Botlarla kapıştığın oyun mu herkese göre bir oyun değil? 20 dakika loot yapıyorsun ve nerden geldiğini bile bilmediğin bir mermi ile ölüyorsun çok eğlenceli gerçekten.

Oyunun ayakta durmasının sebebi yayıncılar zaten. Ayrıca izleyen kısmın yarısı sadece oyunu oynuyor. 1 ay önce oyunu satın alıp daha geçen gün sattım. Uğraşıp kafa yormanız lazım oyun için, min 500 saat gömeceksiniz ki anca oyunu öğrenebilesiniz. Ve şuan 845 TL bir fiyatı var ama kesinlikle fiyatını haketmiyor. Oyunu gerçekçi yapalım derken iyice zorlaştırmışlar ve hareketleri yavaşlatmışlar. Karakter bi bomba çekiyor geri koyuyor 20 saniye.

Escape From Tarkov testosteron kokan bir oyundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…