Escape the Backrooms vs Backrooms Escape Together

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
RAM
16GB Corsair Vengeance Pro
SSD veya HDD modeli
500GB SATA SSD + 2TB HDD
Ekran kartı
RTX 2060 6GB OC
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Merhaba, backrooms oyunu alacağım ancak Escape the Backrooms ile Backrooms Escape Together arasında kaldım. Hem tek başıma hem arkadaşlarla oynamak için sizce hangisi daha iyi?

Hocam her iki oyunu da arkadaşlarınızla oynayın lakin her iki oyunu da tek oynamayın bu şekilde bir tavsiye verebilirim.

Escape the Backrooms’da çok daha fazla içerik (seviye) var. Ben, iki arkadaşımla her hafta sonu oynayarak yaklaşık iki aydan uzun sürede, her oynayışımızda 1–2 bölüm geçe geçe bitirmiştik. Oynarken aşırı eğleniyorduk. Escape Together’da ise daha az bölüm var diye biliyorum. Daha çok içerik ve daha uzun oynanış isterseniz kesinlikle Escape the Backrooms’ı tavsiye ederim.

Escape the Backrooms'da çok daha fazla içerik (seviye) var. Ben, iki arkadaşımla her hafta sonu oynayarak yaklaşık iki aydan uzun sürede, her oynayışımızda 1–2 bölüm geçe geçe bitirmiştik. Oynarken aşırı eğleniyorduk. Escape Together'da ise daha az bölüm var diye biliyorum. Daha çok içerik ve daha uzun oynanış isterseniz kesinlikle Escape the Backrooms'ı tavsiye ederim.

Hocam o zaman en iyisi hemen almak yerine biraz daha bekleyeyim iki oyunu da alayım direkt.

Hocam her iki oyunu da arkadaşlarınızla oynayın lakin her iki oyunu da tek oynamayın bu şekilde bir tavsiye verebilirim.
Neden tek oynamayayım hocam?

Neden tek oynamayayım hocam?
Bu tip oyunlar genelde arkadaşlarla oynandığında asıl zevki çıkıyor. Biz genelde, sona yalnızca bir kişi hayatta kalırsa ve bulunduğumuz seviyenin daha başındaysak direkt baştan başlıyorduk; çünkü hayatta kalan kişinin bölümü geçmesi uzun süreceği ve büyük ihtimalle o kişinin de öleceği için bunu tercih ediyorduk.
Arkadaşlarınızla oynadığınızda şu konuda aslında avantajlı oluyorsunuz: Birisi öldüğünde diğerleri bölümü geçip bitirebiliyor, yani her öldüğünüzde bölüme baştan başlamak zorunda kalmıyorsunuz. Ama bu bir tercih meselesi; illa tek başınıza oynamayın diye bir şey de yok. Sadece bazı bölümlerde her öldüğünüzde sizi başa atacağı için uzun süre aynı bölümde takılıp kalmak canınızı sıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı