ESET Antivirüs PC'yi yavaşlatabilir mi?

MertSerdar

Decapat
Katılım
24 Temmuz 2020
Mesajlar
79
Çözümler
1
Ben ESET Antivirüs yükledim geçen günlerde fakat yüklendikten sonra virüs girmişçesine kasmaya başladı PC. Sildim ama halen aynı. Boştayken işlemci kullanımı %40 oluyor bir anda ve sonra %10, %30 gibi devam ediyor. Antivirüs programları PC'yi kastırabilir mi? Oyunlarım da kasmaya başladı. Çözümü var mıdır?
 
Ben ESET antivirüs yükledim geçen günlerde fakat yüklendikten sonra virüs girmişçesine kasmaya başladı PC. Sildim ama halen aynı. Boştayken işlemci kullanımı %40 oluyor bir anda ve sonra %10, %30 gibi devam ediyor. Antivirüs programları PC'yi kastırabilir mi? Oyunlarım da kasmaya başladı. Çözümü var mıdır?

Antivirus programı bu süs olsun diye kurmuyorsun. Sürekli bilgisayarını gelebilecek tehditlere karşı koruyor. Ve bu da bilgisayarına performans kaybı olarak yansıyor.
 
Tüm antivirüs programları PC'yi kastırabilir. Çünkü sen ne yaparsan yap o program her zaman arkada duruyor ve senin bilgisayarını koruyor. Eğer kasmasından şikayetçi isen kendin bilgisayarına dikkat etmelisin her önüne geleni indirmemelisin. Ben kendime güveniyorum o yüzden antivirüs programı kullanmıyorum.
 
Sildim antivirüs programını ama sisteme bir ağırlık çöktü hala geçmiyor efendim. Nasıl çözeceğim bunu? Önceden boşta işlemci kullanımı %0 olurdu. Bu düzelmiyor ve hem internette hem PC de sorunlar ortaya çıktı. Eskiden format atmıştım PC böyle yapınca ama format çare etmemişti.
 

Geri
Yukarı