ESET crack Key iş görür mü?

Samurai Jackk

Centipat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
5
Selamlar arkadaşlar öncelikle. İyi akşamlar diliyorum sizlere benim ESET antivürüs lisansım dolmak üzere, internette dolaşan Key'ler var o Key'ler güvenli mi işe yarar mı?
 
Hocam crack key olduğunu nereden anlıyorlar?
Ürün içerisinde etkinleştirilen ürün anahtarlarından korsan olduğu anlaşılıyor.
Bir lisans aşağıdaki durumlardan herhangi birini yerine getiriyorsa, büyük olasılıkla sahte veya korsandır:
  • Size dört yıl veya daha uzun süre geçerli bir ev ürünü lisansı sunulur. Geçerli ESET ev lisansları şu anda yalnızca üç yıla kadar sunulmaktadır.
  • Lisansın fiyatı büyük ölçüde indirimliyse anlaşılır. Genel olarak, ESET ürünlerinin bir konsolidatörü veya toptancısı eski envanterini indirimli bir fiyata sunarsa, genellikle perakende fiyatının yalnızca% 10-% 25'i oranında indirim yapılır.
  • Bir üçüncü şahıs veya bayi tarafından size "sadece indir", "elektronik teslimat", "hemen teslim", "anahtarın e-posta yoluyla teslimi" veya diğer benzer ifadeler satılır. Meşru ESET ev yazılımı, yalnızca bir üçüncü şahıs veya bayi tarafından, CD'li bir kutu veya kılıf veya üzerinde seri numarası olan bir kart gibi fiziksel bir biçimde satılır. Doğrudan indirilebilir ESET ev yazılımı lisansları yalnızca doğrudan ESET'ten veya ESET Dünya Çapında Ortaklar sayfamızda listelenen yetkili dağıtıcılarından edinilebilir.

Bu şartların dışında lisanslar, kullanıcılar tarafından da raporlanabiliyor ve bu sayede korsan ürün anahtarları takip ediliyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı