ESET koruması kendi kendine devre dışı kalıyor

blackeagle03

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, birkaç günde bir ESET kendi kendine kapanıyor. "Microsoft Defender virüsten koruma ve ESET Security kapalı. Yüklü virüsten koruma uygulamalarını görmek için tıklayın veya dokunun" bildirimi alıyorum. ESET uygulamasını açtığımda "korunuyorsunuz" diyor ve bir hata göstermiyor. ESET üzerinden "antivirüs ve antispyware yazılımını duraklat" diyorum ve daha sonra tekrar açıyorum, o zaman her şey normale dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir, böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu?

Son güncelleme sonrası maalesef birçok kişide durum böyle.

ESET kullanmıyorum fakat hangi antivirüs yazılımını kullanırsanız kullanın, birçoğu yüklüyken güncelleme sonrası Defender kendiliğinden açılıyor, ayrıyeten kullandığınız yazılım açık olmasına rağmen o kapalı gibi gözüküyor.

Sağlayıcıları yönet kısmından durumu kontrol edin. Defender ile ilgili bir ayar varsa kapatın daha sonrasında asıl antivirüsün korumasını durdurup tekrardan başlatın.

Son güncelleme sonrası maalesef birçok kişide durum böyle.

ESET kullanmıyorum fakat hangi antivirüs yazılımını kullanırsanız kullanın, birçoğu yüklüyken güncelleme sonrası Defender kendiliğinden açılıyor, ayrıyeten kullandığınız yazılım açık olmasına rağmen o kapalı gibi gözüküyor.

Sağlayıcıları yönet kısmından durumu kontrol edin. Defender ile ilgili bir ayar varsa kapatın daha sonrasında asıl antivirüsün korumasını durdurup tekrardan başlatın.
20H2 güncellemesinden bahsediyorsanız, bana gelmedi henüz o güncelleme. Ben hala 2004'teyim. Defender ile ilgili ayarlarda kapalı görünüyor.
Antivirüsü crack kullanmak kadar saçma bir şey olamaz. 😀 Önceki sürüme geçebilme olayı varsa önceki sürüme geçmenizi tavsiye ederim.
Orijinal kullanıyorum ama dediğim gibi 2004 sürümündeyim ben hala.

20H2 güncellemesinden bahsediyorsanız, bana gelmedi henüz o güncelleme. Ben hala 2004'teyim. Defender ile ilgili ayarlarda kapalı görünüyor.

Orijinal kullanıyorum ama dediğim gibi 2004 sürümündeyim ben hala.
Buradan güncelleyebilirsin:

Nereden çıkarıyorsunuz crackli olduğunu bir anlasam. Az önce de orijinal kullandığımı söyledim.
Servis sağlayıcılarını yönet dediğimde şu andaki durum bu. Gördüğünüz gibi Defender taraması bile kapalı. Bildirimi de görmediğim için savunmasız kalma endişesi yaşıyorum. Tesadüfen gördüm. @24099

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.PNG
    2.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı