ESET vs. Kaspersky

Şahsen ben kespersky kullanıyorum ESET'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum ama eğer internetten çok fazla şey indirmeyen ve her siteye girmeyen biriyseniz Defender yeter ama yine de önlem açısından Kaspersky kullanabilirsiniz şöyle de test sonucu bırakayım incelemek isterseniz: avtest
 
Kaspersky aşırı ağır bir anti virüstür sakın başka bir anti virüs uygulamasıyla kullanmayın ek olarak ESET bana daha çok yapılmak için yapılmış gibi geliyor çok da başarılı değil Kaspersky kullanacaksanızda PC eğer biraz eskiyse performans sorunlarına neden olabilir?
 
Eski bir bilgisayarım var ikisini de deneyimledim ve ESET daha hızlı ve hafif geldi Kaspersky ağır bir antivirüs, şu an Windows Defender kullanıyorum ek bir şeye ihtiyaç duymuyorum zaten bilinçli bir kullanıcı isen ikisine de gerek duymazsın.
 
Zamanında birçok antivirüsü denedim. Yıllardır Kaspersky free kullanıyorum. Bedava, iyi koruyor, false pozitif sıkıntısı kabul edilebilir düzeyde. Yıllardır acaba bilgisayarımda virüs mü var demedim. Eğer antivirüsleri karşılaştırmak istersen av-test bu konuda ki en referans verilebilecek site. Defender de son yıllardır baya gelişti, gönül ister 3. Parti yazılımsız güvenlik çözümümüz olsun, ne varki en son deneyimlediğimde false pozitif deneyimi güzel anlar yaşatmamıştı. Virüslü dosyalara virüs demesi kadar, virüslü olmayan dosyalara virüssüz demesi de önemli. Yoksa bütün dosyalara virüs desin al sana %100 koruma, ne anladım o işten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı