fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.881 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 2 Ocak 2024 #11 proWXL dedi: Çalışıyorum. Kusura bakmayın ama k*pek gibi çalışıyorum, matematik oluyor ama kimya... Fizik... Hala çok kararsızım Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam. Çalışmaya devam. Daha 11. sınıfsın çok kafaya takma.
proWXL dedi: Çalışıyorum. Kusura bakmayın ama k*pek gibi çalışıyorum, matematik oluyor ama kimya... Fizik... Hala çok kararsızım Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam. Çalışmaya devam. Daha 11. sınıfsın çok kafaya takma.
P proWXL Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f RTX 3050 Asrock h610-m-hvs Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2024 #12 Ahmsef dedi: Hocam bu notlar sizin EA'ya geçmenizle düzelmez bunu bilin. Gidin kapatın o PC'yi açın hocanın attığı kağıtlarından çalışıp göz gezdirin enazından. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden yorum yapmazsanız çok güzel olucak. 3 aydır pc ye bakmıyorum, telefonumdan tüm oyunlar ve sosyal medyaları sildim 3 aydır sadece çalışıyorum, ve ea geçersem fizik kimya çalışmak yerine coğrafya psikoloji çalışırım daha iyi
Ahmsef dedi: Hocam bu notlar sizin EA'ya geçmenizle düzelmez bunu bilin. Gidin kapatın o PC'yi açın hocanın attığı kağıtlarından çalışıp göz gezdirin enazından. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden yorum yapmazsanız çok güzel olucak. 3 aydır pc ye bakmıyorum, telefonumdan tüm oyunlar ve sosyal medyaları sildim 3 aydır sadece çalışıyorum, ve ea geçersem fizik kimya çalışmak yerine coğrafya psikoloji çalışırım daha iyi