Eşit ağırlık tavsiyeleri

onurrage

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2020
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. Bu sene YKS'ye gireceğim ve sınava çalışmaya başladım. Hedefim 150k aşağısı. Temelim bayağı zayıf. Limit denemesinde 40 net civarı yapıyorum. Çalışmak istiyorum ama nereden başlayacağımı pek bilmiyorum. Biraz TYT matematik çalışıyorum YouTube üzerinden, bir yandan da TYT fenden net yapmak istiyorum. Denemelerde neredeyse bakmıyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum. Kanal önerisi, kitap önerisi, çalışma yöntemi vb.
 
Ben mezuna kaldım sayısaldan eşit ağırlığa geçtim. Yine sana göre avantajlı durumda oluyorum mezuna kaldığım için o yüzden dediklerim tutarlı gelmeyebilir belki. Ben ilk dönem hep TYT çalıştım. İkinci döneme geçildiğinde ise hep AYT çalıştım ancak her gün mutlaka TYT denemesi de çözmeye çalıştım. Son 1-1.5 ay sürekli deneme çözdüm. Hatta deneme soru çözümlerinden birçok şey öğrendiğim de oldu, özellikle edebiyatta. Bu yöntem çok tutarlı olmayabilir gerçi. MF geçmişimden TYT'de fen avantajım oldu sosyalim de epey iyiydi o yüzden odağımı Edebiyat, Türkçe paragraf ve Matematik 1-2'ye verebildim. İyi de puan yapabildim 2020 sınavında. Umarım aklında bir fikir oluşturabilmişimdir en azından. Söylediğim gibi çok mantıklı gelmeyebilir, çünkü mezuna kaldım vesaire. Yine de tecrübemi paylaşayım dedim belki aklında fikir oluşturur. Yayın isimini hatırlamıyorum ama ÇAP'tı sanırım onun konu anlatımlı modülleri var matematikte çok yardımcı olmuştu işine yarayabilir. Üç-Dört-Beş'in denemeleri ve kitapları da fena değildi. Bunları hatırlayabildim ancak. İyi forumlar.
 
Ben mezuna kaldım sayısaldan eşit ağırlığa geçtim. Yine sana göre avantajlı durumda oluyorum mezuna kaldığım için o yüzden dediklerim tutarlı gelmeyebilir belki. Ben ilk dönem hep TYT çalıştım. İkinci döneme geçildiğinde ise hep AYT çalıştım ancak her gün mutlaka TYT denemesi de çözmeye çalıştım. Son 1-1.5 ay sürekli deneme çözdüm. Hatta deneme soru çözümlerinden birçok şey öğrendiğim de oldu, özellikle edebiyatta. Bu yöntem çok tutarlı olmayabilir gerçi. MF geçmişimden TYT'de fen avantajım oldu sosyalim de epey iyiydi o yüzden odağımı edebiyat, Türkçe paragraf ve matematik 1-2'ye verebildim. İyi de puan yapabildim 2020 sınavında. Umarım aklında bir fikir oluşturabilmişimdir en azından. Söylediğim gibi çok mantıklı gelmeyebilir, çünkü mezuna kaldım vesaire. Yine de tecrübemi paylaşayım dedim belki aklında fikir oluşturur. İyi forumlar.

Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı