ybs okuyabilirsiniz hocam.Ama hocam içinde bilgisayar olan bir iş istiyordum, teknolojiden hoşlanıyorum. Siz eşit ağırlık mı önerirsiniz?
10.sınıf hocam.Merhaba, kaçıncı sınıfsınız? Ona göre bir tavsiyede bulunayım.
Hocam sıkı çalışmayla matematik ve kimyayı oturtamaz mıyım? 11. Sınıfta sıkı çalışacağım.Bilgisayar sayısal bir bölüm, sayısalınız kötüyse bölüm derslerin de de zorlanırsınız.
Şimdiden başla derim. Daha zamanın var oturtursun her türlü. Anadolu lisesindeysen daha da rahat olur.10.sınıf hocam.
Hocam sıkı çalışmayla matematik ve kimyayı oturtamaz mıyım? 11. Sınıfta sıkı çalışacağım.
10.sınıf hocam.
Teşekkür ederim hocam sayısal seçeceğim sanırım.Hocam matematiğim kötü diyebilmek için daha çok erken
Matematiğe bir şans verin. Çok değil, gününüzün sadece 1-1.5 saatini matematiğe vererek internet üzerindeki herhangi bir matematik kampını yaz tatiline kadar güzelce bitirebilirsiniz.
Eğer gerçekten çok çalışıp didindiğiniz halde bir gelişme olmuyorsa eşit ağırlıktan yürümek faydalı olacaktır.
Zaten bilgisayar mühendisliği bölümünde yoğun derecede matematik, fizik görmenize rağmen iş sahasında bu gördüklerinizin gerçekten gülünç bir miktarı sizin için faydalı olacak.
LGS'de matematiği 1.33 net yapmıştım, geçen sene TYT Mat'ı 32.5 yaptım, diğer derslerim kötü olduğundan mezuna bırakmak zorunda kaldım.
Kendim yapmaya başlayana kadar bende imkansız sanmıştım <3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.