Eşit Ağırlıktan Bilgisayar Bilimlerine Geçiş

LYS'de sayısal sorularını yapar alan puanını alırsanız gidebilirsiniz. Yani her bölümün kendi puanları var. Bilişim sayısal diye biliyorum zaten. Örneğin 350-400 puan için kesinlikle fizik, kimya, biyoloji sorusu gerekiyor.

Ben bu bölümü istiyorum galiba Bilgisayarım en üst bölümü bu.Bilgisayar Bilimleri

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde MF 1 den 262 ile 320 arasında alıyor. 47 kişilikte kontenjan var Fen derslerine girmeden en kaça kaç yapmam gerekir diğer derslerden?

Her sene çıkan fix fizik soruları var. Hocana sorarsan yol gösterir. 1 tanesini çözmek bile seni onbinlerin önüne alıyor. 5 tane sadece fizik sorun olsa çok yüksek sıralara geçebiliyorsun. Ama puana bakmak yanıltıcı olabiliyor.

MF-4 demişsin şimdi farkettim. Gitmek için sayısal öğrencisi olmak zorundasın. Yapabileceğin tek şey sayısala geçiş yapmak.

MF-4 demişsin şimdi farkettim. Gitmek için sayısal öğrencisi olmak zorundasın. Yapabileceğin tek şey sayısala geçiş yapmak.

Barajı geçen herkes LYS'nin her oturumuna katılabilir. Sınava girmek için sayısala geçmesi gerekmiyor.

Ama iyi bir şeyler yapabilmek için Fen dersleri de gerekli (hem YGS'de hem LYS'de.). Ama eşit ağırlıktan hazırlananlar LYS Fen görmediklerinden yapmaları zor oluyor. 250-300 yüksek bir puan aralığı değil ama matematik ve geometriyi çok iyi yapamıyorsan fen dersleri olmadan kaç puan alırsın bilmiyorum. 11. sınıfsan MF için çalışmaya başlayabilirsin, geç sayılmaz o puan için. 12'ysen biraz geç olmuş gibi maalesef. Elinden geleni yapmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı