Eşit ağırlıktan sözel çalışmak mantıklı mı?

TatlıKaşığı

Hectopat
10. sınıfım. Bizim okulda sadece fen ve sosyal biilimler adı altında sayısal ve eşit ağırlık sınıfları açılıyor. Şahsen radyo ve televizyon bölümü istediğim için sözel okumam gerek. Fakat bu durumdan dolayı okuyamıyorum. Sizce eşit ağırlıktan sözle çalışmak ne kadar mantıklı?

Okulda ea dersleri görmüş olursun kalan zamanlarında da sözele kendin çalışırsın. Ea çalışırken sözelin temelini atıyorsun sayılır, sözel daha detaylı hali sadece.

Okulda ea dersleri görmüş olursun kalan zamanlarında da sözele kendin çalışırsın. Ea çalışırken sözelin temelini atıyorsun sayılır, sözel daha detaylı hali sadece.
Fakat şoyle bir sıkıntı var. EA okurken ek olarak matematik sosyoloji psikoloji vb. derslerde göreceğim. Bundan dolayı onlardan düşük alırsam bu OBPmi etkiler ve buda ösym puanımı. Bundan dolayı çok kararsız kaldım.

Fakat şoyle bir sıkıntı var. EA okurken ek olarak matematik sosyoloji psikoloji vb. derslerde göreceğim. Bundan dolayı onlardan düşük alırsam bu OBPmi etkiler ve buda ösym puanımı. Bundan dolayı çok kararsız kaldım.
Ea''da sosyoloji ve psikoloji yok diye biliyorum, sözel bölüm dersleri değil mi onlar.

Matematik sıkıntı olabilir ama tyt için yararlı olurdu, sayısal bölüm hedefin yoksa ayt matematik yerine tyt matematik çalışırsın. Okul biraz yorar ama.

Ea''da sosyoloji ve psikoloji yok diye biliyorum, sözel bölüm dersleri değil mi onlar.

Matematik sıkıntı olabilir ama tyt için yararlı olurdu, sayısal bölüm hedefin yoksa ayt matematik yerine tyt matematik çalışırsın. Okul biraz yorar ama.
Bizim okul AİHL Aolduğundan öyle olabilir yada sosyal bilimler altında ea gördüğümüzden. Şimdi yeniden baktım ayt konularına görmediğimiz ders olmadığından belki bir sorun olmayabilir. Fakat dediğiniz çok matıklı geldi. 11 mat konularını tyt olarak çalışabilirim yada 11de tyt matla dığer fen derslerini halledebilirm. Yardımınız için sağolun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı