Eski akıllı telefon anılarınız

S4 ile dream League soccer oynardım. Telefon boyutu küçük istediklerini yapıyordu. Şimdi elimin boyu kadar telefon sağlamlık oranı kötü.
 
İlk akıllı telefonum Samsung Galaxy j2 modeliydi. Bataryasını değiştirmekten artık bıkmıştım. Lise1'deydim o zaman. Mahalle telefoncusundan 20'TL ye batarya alıyordum. 1 ay sonra sarj 40' a gelince kapanıyordu. Clash Royalei 30 fps ile oynuyordum. Sinirden dolapa bile fırlatmışlığım var.😀. Şimdiki telefonum Huawei P Smart 2019 arasında dağlar kadar fark var.
 
İlk akıllı ve aynı zamanda ilk Android telefonum LG Optimus Me (P350)'di. 600 MHz tek çekirdekli Snapdragon S1 işlemcisine sahip kendi halinde takılan Android 2.2.2 Froyo çalıştıran bir telefondu.
İçerisinde CyanogenMod ile 2.3.7 kurmuş ve O.C ile işlemci hızını 850 MHz çıkarmıştım. ROM, Root, Mod, Hack olaylarına da o şekilde girdim.
Çoğu kişi bilmez ancak kendi düzenlediğim Android ROM'larım vardı. Adımın "Jelly Bean" içermesi tesadüf değil anlayacağınız. 4.2.2 ve 4.3 ROM'larım bazı diğer Forumlarda ünlüdür.
 
Selamlar, hiç eski akıllı telefonunuzu özlediğiniz oldu mu? Açıkçası ben özledim, eskiler daha güzeldi sanki; S3 Mini'ler, Note 2'ler, iPhone 4'ler, LG'ler... Bugünkü akıllı telefonlarda genelde cesaretin olmadığını eski tasarımları yeniymiş gibi çıkardıklarını görebiliriz. Peki eski sahip olduğunuz akıllı telefonlar ile hiç ilginç veya güzel anılarınız oldu mu? O zamana göre size güzel gelen, bu telefon efsaneydi diyebileceğiniz akıllı telefonlar oldu mu? Peki oynadığınız eski mobil oyunlar? Düşüncelerinizi bekliyorum.
iphone 4 vardı telefonu düşürdüğüm anteni bozulmutşu çekmiyordu cam kenarında hz yasuo yayını izlerdim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı