Çözüldü Eski ASUS cihaz bir anda kapandı ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KuziK

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, size çok kısa bir şey soracağım. Bilgisayarım ASUS Windows 10 4 GB RAM Intel i3 7. nesil. 4 yıllık bir bilgisayar üstelik yani acayip kasıyor ve oldukça kötü. Bugün modlu Minecraft 1.12.2 oynarken bilgisayar aniden kapandı ve hala açılmıyor (2 buçuk saattir). Güç, pil ya da herhangi bir kısmında hiçbir ışık yanmıyor. Sizce ne yapmam gerek? Arkadaşıma sordum ve kısa devre olabilir dedi ama bilmiyorum. Sizce ne yapmam gerek?

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. 2 gün önce yeniden şarja takıp deneyeyim dedim ve pil kısmının yandığını gördüm, tek sorun artık PC şarja bağlı yaşayacak çıkardığım an kapanıyor.
Selam dostlar, size çok kısa bir şey soracağım. Bilgisayarım ASUS Windows 10 4 GB RAM Intel i3 7. nesil. 4 yıllık bir bilgisayar üstelik yani acayip kasıyor ve oldukça kötü. Bugün modlu Minecraft 1.12.2 oynarken bilgisayar aniden kapandı ve hala açılmıyor (2 buçuk saattir). Güç, pil ya da herhangi bir kısmında hiçbir ışık yanmıyor. Sizce ne yapmam gerek? Arkadaşıma sordum ve kısa devre olabilir dedi ama bilmiyorum. Sizce ne yapmam gerek?
Risk almayın bir teknik servise başvurun bence kısa devre olabilir demiş arkadaşınız.

Ekrana oyunu oynarken yeşil şeritler geldi mi? Ani ısınma oldu mu?

Yok kanka gelmedi. Anı ısınma oldu mu bilmiyorum kalktım ve oturduğumda PC kapandı o yüzden fark edemedim ama oynarken hiçbir sıkıntı yoktu.

Hocam aynı olay bana da oldu tam Minecraft oynarken eski laptop kapandı bir daha hiç açılmadı :)

Eyvah yandık o zaman :D yeni PC istiyorum zatende zor.

Yok kanka gelmedi. Anı ısınma oldu mu bilmiyorum kalktım ve oturduğumda PC kapandı o yüzden fark edemedim ama oynarken hiçbir sıkıntı yoktu.

Eyvah yandık o zaman :D yeni PC istiyorum zatende zor.

O zaman arkadaşın dediği gibi teknik servise başvurun. Belki RAM takviyesi yaparlar biraz hızlanır. Tabii bilgisayarı kurtarabilirlerse :)

Geri
Yukarı