Eski bilgisayar durup dururken yavaşladı

kuzey12345

Decapat
Daha fazla  
Normalde ikinci el ve 10 yıllık olmasına rağmen gayet güzel bir performans sergiliyordu ama geçen günlerde gerçekten çok fazla bir yavaşlama yaşandı. Az önce bir şey silecektim on dakika sonra silmek istiyor musunuz diye bildirim geldi. Onun dışında bir uygulamayı klasöre çıkartmak için büyük sabır gerekiyor. 2 saat sonra bitecek nedir yahu? Yardimci olursanız sevinirim.

Normalde ikinci el ve 10 yıllık olmasına rağmen gayet güzel bir performans sergiliyordu ama geçen günlerde gerçekten çok fazla bir yavaşlama yaşandı. Az önce bir şey silecektim on dakika sonra silmek istiyor musunuz diye bildirim geldi. Onun dışında bir uygulamayı klasöre çıkartmak için büyük sabır gerekiyor. 2 saat sonra bitecek nedir yahu? Yardimci olursanız sevinirim.
Sabit disk hızından kaynaklı bir duruma benziyor, diskin ömrü doluyor olabilir eğer değilse SSD almanızı öneririm.

Onun dışında bir uygulamayı klasöre çıkartmak için büyük sabır gerekiyor. 2 saat sonra bitecek nedir yahu? Yardimci olursanız sevinirim.
Hocam belki İşletim Sisteminin stabilizeliği bozulmuştur, belki HDD varsa HDD zarar görmüş olabilir. Sistem parçalarınızı bilmeden net bir şey söyleyemem.

Sabit disk hızından kaynaklı bir duruma benziyor, diskin ömrü doluyor olabilir eğer değilse SSD almanızı öneririm.

Normalde yeni bilgisayar alacaktım da almadan (1 ay var daha) son oyunlarımi oynayayım demiştim ama sağ olun :D

Bakım yaptınız mı ve depolama aşırı dolu mu HDD sağlık durumu önemli

Daha şimdi 20 GB alan bosalttim ondan kaynaklandığını zannetmiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı