Eski bilgisayar için RAM önerisi

HaoZeke

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar eski bilgisayarım için RAM bakıyorum ancak çok fazla konuyla ilgili bilgim olmadığı için işlemci ya da anakartla uyumlu olur mu bilemiyorum. Mevcut sistemim bu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım işlemci overclocklanmış ve ramler 1866'ya çıkmış. Ram markası G.skill ripjaws cl9 değerine sahip sanırım tam emin olmamakla beraber. Bende aynı marka 4 gb 1600 mhz cl9 gecikme değerine sahip ram var. İlgilenirsen sana satabilirim.

Sanırım işlemci overclocklanmış ve ramler 1866'ya çıkmış. Ram markası G.skill ripjaws cl9 değerine sahip sanırım tam emin olmamakla beraber. Bende aynı marka 4 gb 1600 mhz cl9 gecikme değerine sahip ram var. İlgilenirsen sana satabilirim.
İşlemci overclocklanmadı neden 4400 Mhz gözüküyor bilmiyorum 4000 Mhzde çalışıyor. Teklifin için teşekkürler ama eğer mümkünse RAMleri 32 GB a çıkarmak istiyorum.

DDR3 Sıfır olarak ram satışı şuanda olduğunu sanmıyorum fakat 32 GB ram DDR3 platformu için biraz fazla olabilir, 16 GB ram işinizi her türlü görecektir şuan için, onun içinde elinizdeki dual kit ramleri satıp 2x8 alıp yetmez ise ileride 32 GB'a yükseltebilirsiniz. İkinci el sahibinden tarzı sitelerde dual kit 2x8 Ramler bulabilirsiniz ortalama fiyatları 500 TL civarında elinizdeki ramleri 250'ye satacağınızı varsayarsak size 250 TL'ye denk gelir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı