Eski bilgisayarı hayata döndürmek

Annemin iş arkadaşının eşi bilgisayarcı, bozuk parçaları ondan tedarik edebilirim. Tanıdık olduğu için indirim yapar herhâlde.

Yakında başlarım çalışmalara. Başlayınca buraya yazacağım.

Bundan mı lazım sana? Tam bi tarihi eser dostum.

hocam bende böyle eski bozuk telefonum olsun bilgisayarım olsun laptopum olsun tvim olsun ben onları tamir etmeyi bozuk parçaları değiştirmeyi seviyorum ama güncellikle bir alakası yok o kasanın içindeki parçaların hepsini değiştirsin işlemciyi 6. 7. nesil yapsın hdd yi ssd yapsın anakartı ddr 3 den ddr4 yapsın ram seviyesini yükseltsin anakartı yükseltsin power supplyi yükseltsin para varsa değiştirdikten sonra da kurusn içine windows 11 i kendine bir de 144 hz 0.5 ms monitör alsın yapsın ben sizi çok iyi anladım yani merak etmeyin.

Hocam siz beni anlamamışsınız. Ben zaten eski bilgisayarları eski olduğu için seviyorum. Eski bir bilgisayara asla yeni bir donanım ekleyip bilgisayarı kendi gözümde çöp etmem. Bu bilgisayar bende olsa tamir edip Windows XP kurup onu tam bir oyun canavarı yapardım.

Bundan mı lazım sana? Tam bir tarihi eser dostum.

Eki Görüntüle 1866097

Evet bana ondan lazım hocam. Teşekkür ederim .

hocam siz bilirsiniz yaptığnız iş güzel gerçekten,yanlış anlamayın bu soruyu kötü bir niyetle sormuyorum ama siz yeni nesil olan mı yoksa eski nesil olan bir pc mi kullanıyorsunuz?

Hocam siz bilirsiniz yaptığnız iş güzel gerçekten, yanlış anlamayın bu soruyu kötü bir niyetle sormuyorum ama siz yeni nesil olan mı yoksa eski nesil olan bir PC mi kullanıyorsunuz?

Ana bilgisayarım olarak yeni nesil bir bilgisayar, ikinci bilgisayarım olarak eski bir bilgisayar kullanıyorum. Yeni bir bilgisayar kullanmamın sebebi okul projelerimi yapmak, güncel oyunları oynamak, modern programları çalıştırmak vb. ben eski bilgisayarları/telefonları tamir etmeyi hobi olarak yaparım.

Ben de. Nokia Lumia 520 telefonum var. Onunla bayağı uğraşmıştım geçen yıl.

İş yerindeki monitör CRT diyince aklıma geldi direkt.

hocam beni yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak değil ben de çok seviyorum eski cihazları zaten ben şuan eski laptopumu bir 240 Gb lık bir SSD ile canlandırdım ve şuan içine Linux kurdum şuan sosyal için kullanıyorum.

Ben de. Nokia Lumia 520 telefonum var. Onunla bayağı uğraşmıştım geçen yıl.
Androide göre oyunları baya iyiydi o telefonun. Six Guns diye bi oyun vardı RDR 2'nin atası sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…