Eski defterlere ne yapılabilir?

Lucy01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bildiğiniz gibi okullar açılıyor. Hazır bende birkaç adet defter aldım. Peki eski defterlerimi ne yapmalıyım? (eski defterlerimin sayfası bitmemiş)

Arkadaşlar selam bildiğiniz gibi okullar açılıyor. Hazır bende birkaç adet defter aldım. Peki eski defterlerimi ne yapmalıyım? (eski defterlerimin sayfası bitmemiş)

Ben eski defterlerimi kullanacağım, sizde eksik dersler icin kullanabilirsiniz ya da dersler icin kisa not almak amaçlı kullanilirsiniz.

Kullanın mümkünse. Eğer kullanmak istemezseniz geri dönüşüm kutularına atabilirsiniz. O da olmazsa satın. Kiloyla satılıyordu. O da olmazsa yakacak yaparsınız.

Hocam eğer telli defter kullanıyorsanız o teli döndürerek çıkartın. İçindeki boş sayfaları alın ve gerekirse 2-3 defterin sayfasını birleştirip teli takıp kullanın. Ortaokula başladığımdan beri böyle yapıyorum. Bu yıl sadece iki defter aldım. Dediğim yöntemle yaptığınız defterler yeni gibi oluyor. Bir de defterleri plastik kaplı alırsanız o kapları uzun süre kullanırsınız. Karton olanlar bir süre sonra yırtılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı