Eski Dizüstü Laptop'a Harici Ekran Kartı Takmak

OraletOsman

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, elimde IBM Thinkpad T43 dizüstü bilgisayar bulunmaktadır ve ben buna harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Ekran kartı olarak ne takmalıyım ve takmaya müsait midir?

NOT
Sadece RAM'ler 512 MB'tan 2 GB'a Upgrade Edilmiştir.

Merhabalar, elimde IBM Thinkpad T43 dizüstü bilgisayar bulunmaktadır ve ben buna harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Ekran kartı olarak ne takmalıyım ve takmaya müsait midir?

NOT
Sadece RAM'ler 512 MB'tan 2 GB'a Upgrade Edilmiştir.
Laptoplar sıkıştırılma bir biçimde yapılmıştır yani içine ek bir parça eklemen çok zor olur.

Laptoplar sıkıştırılma bir biçimde yapılmıştır yani içine ek bir parça eklemen çok zor olur.
Hocam bunun üzerindeki Wi-Fi alıcısını PCI-e x1 slotundan söküp harici ekran kartı aparatının kablosunu o slota takıp kabloyuda dışarıya DVD oynatıcısını söküp sarkıtsam olmaz mı?

@Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Harici ekran kartı bazı aparat ve yazılım ile takılabiliyor, burada bahsettiği bu değil. Bilgisayar kadar ekran kartını dizüstü bilgisayara takılamayacağını akıl etmiştir zaten. Sormak istediği senin cevabınla ilgili değil.

@OraletOsman Harici takacağın ekran kartı nedir? ne oynamayı düşünüyorsun? bu eski bilgisayara takacağın ekran kartı günümüzde seni kurtarmaz. Her şeyi geçtim bu sistemde çalışabilecek ekran kartı bulamazsın.

@Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Harici ekran kartı bazı aparat ve yazılım ile takılabiliyor, burada bahsettiği bu değil. Bilgisayar kadar ekran kartını dizüstü bilgisayara takılamayacağını akıl etmiştir zaten. Sormak istediği senin cevabınla ilgili değil.

@OraletOsman Harici takacağın ekran kartı nedir? ne oynamayı düşünüyorsun? bu eski bilgisayara takacağın ekran kartı günümüzde seni kurtarmaz. Her şeyi geçtim bu sistemde çalışabilecek ekran kartı bulamazsın.

Benim amacım kardeşim için düşük sistemli oyunları çaıştırması, üzerindeki ATI Radeon X300 hiç bir işe yaramamaktadır (Zaten yaramasını beklemiyordum😀) Şu anda BMW M3 Challence En Düşük Ayarlarda Aşırı Derece Kasan Bir Oyun Bu Cihazda ve Minimum ayarlarında bile desteklediğini söylüyor fakat yetersiz kalıyor. benim amacım daha verimli çalışması. gidip buna bi gt 710 değilde 9500gt gibi bir eski ekran kartı takmayı düşünüyorum ama birde sizden öğreniyim dedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı