Eski Dizüstü Laptop'a Harici Ekran Kartı Takmak

Laptoplar sıkıştırılma bir biçimde yapılmıştır yani içine ek bir parça eklemen çok zor olur.
Yanlış anlamışsın. Takabilirsin.
@Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Harici ekran kartı bazı aparat ve yazılım ile takılabiliyor, burada bahsettiği bu değil. Bilgisayar kadar ekran kartını dizüstü bilgisayara takılamayacağını akıl etmiştir zaten. Sormak istediği senin cevabınla ilgili değil.

@OraletOsman Harici takacağın ekran kartı nedir? ne oynamayı düşünüyorsun? bu eski bilgisayara takacağın ekran kartı günümüzde seni kurtarmaz. Her şeyi geçtim bu sistemde çalışabilecek ekran kartı bulamazsın.
Cihaz çok eski dostum buna takacağın her kart darboğaz yapar pek mantıklı değil.
emin ol gerekmez ama yapıcam diyorsan gpu extender alma usb modulünü al o laptopta fark edecegi 1 fps farkıdır alacagının linki bu daha ucuzunu bulabilirsin 3 -4 dolara
O makinaya EGPU gitmez, boşuna kendini yorup, bir de üzerine masraf yapma.

Peki, Hepinizden Bana Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkür Ederim.

Merhaba, elimde IBM Thinkpad T43 dizüstü bilgisayar bulunmaktadır ve ben buna harici bir ekran kartı takmak istiyorum. Ekran kartı olarak ne takmalıyım ve takmaya müsait midir?

not
Sadece RAM'ler 512 MB'tan 2 GB'a upgrade edilmiştir.

IBM Thinkpad için bazı docking stationlarda. Ekran kartı takma yeri vardı diye biliyorum. Ama T43 için olur mu bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı