Eski Ekran Kartını Çıkarıp Yenisini Takmak

Haci ben bucaphalus csgo da 1080p de gölge en dusuk diger ayarlar medium-low +60 fps alıyorum. Tabi biraz islemci de önemli bakimini yaptir.(termal macun , toz flan varsa iyice temizle) birde Nvidia denetim masasindan performans ayarlarını yapmalisin sonra 1080p nin keyfini cikar.

Aslında amacım gta 5 i 1440x900 de herşey en düşükte +30 fps oynamak kendimdeki cs:go ile kıyaslayarak kafamda tahmini bi fps belirsin istemiştim :) Şu an bende 1gb ddr2 hd 5570 var ve gta 5 800x600 de 20-32 arasında gidip gelio anlıcan çok da iyi değil. Alırsam umarım memnun kalırım. Sağol cevabın için :)

Islemcin ne ? Ram ekletmelisin birde 1gb ile olcak is değil. Elindeki 1 gb i sat 2x2 bi ram al 2. el de ucuz olur 0 lar 100-150 arasi. Bizim anakarta q8400 gibi bi sey taksakta tam verim alamaz yani ıslemcin her ne ise kalsin bosuna masraf etme.

yok kardeşim öyle değil :D o ekran kartının özellikleri. 4 gb ram ve core 2 duo e7200 2.53 ghz işlemcim var.Artık hayırlısı :D

Alakası yok GT 640 daha performanslı felan değil :) R7 240 gerek güncel olmasıyla gerek f/p odaklı olduğu için giriş seviyesi ve düşük bütçeli kartlar arasında ilk sıralarda :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı