Eski forma ne zaman dönülür?

Daha fazla  
Bileğimdeki sakatlıktan dolayı 18 gündür çalışamıyorum. Beslenmeye dikkat ediyorum tek yapamadığım sakatlıktan dolayı spor. Şu an başlasam ne kadar sürede eski halime dönerim? Erime olmaz diye düşünüyordum fakat bugün biceps ölçtüğümde 1cm eksik çıktı.

Bileğimdeki sakatlıktan dolayı 18 gündür çalışamıyorum. Beslenmeye dikkat ediyorum tek yapamadığım sakatlıktan dolayı spor. Şu an başlasam ne kadar sürede eski halime dönerim? Erime olmaz diye düşünüyordum fakat bugün biceps ölçtüğümde 1cm eksik çıktı.
Birkaç antrenmana bakar. zaten 3 hafta uzun bir ara değil daha kas kaybı başlamamıştır yani.

Kas kaybı daha başlamamıştır kas kaybı bir kaç ay sonra başlar. İlk 2 hafta bir şey olmaz 2. haftadan sonra yani 3. haftada kas içinden su atarsın biraz o yüzden 1 cm küçük çıkmıştır fakat 3-4. antrenmanda toparlarsınız. Geçmiş olsun.

Kas kaybı daha başlamamıştır kas kaybı birkaç ay sonra başlar. İlk 2 hafta bir şey olmaz 2. haftadan sonra yani 3. haftada kas içinden su atarsın biraz o yüzden 1 cm küçük çıkmıştır fakat 3-4. antrenmanda toparlarsınız. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam. 3-4 antrenman dediğiniz bir bölge için yaptığım 3-4 antrenman mı yoksa tekrar başladıktan sonra yaptığım 3-4 antrenman mı?

Geçen yaz 40 gün sakatlıktan ötürü spora gidememiştim, başladığım günden sonra eski ağırlıklarıma ulaştım. Görüntü olarakta bir kayıp yaşamamıştım.

Tabi gitmediğim sürede beslenmeme dikkat ettim salmadım bunun da etkisi var belirtmek isterim.

Son düzenleme:
Tunahan guler diye Pro bir yarismaci var. O adam dinlenme zamani birkaç ay falan dinleniyor dusun dunya bodybuilding yarismalarina katiliyor. Sikinti yapma sadece acele etme tam iyiles bir de direk eski agirlik yapacağım diye agir girme biraz takil.
Benim de bilek sakatlanmisti biliyorum durumunu. Bir de hazir oldun basladin diyelim bir hareket yapacaksin yapamiyorsan zorlama bir suru baska hareket var onlari dene alternatif.

Ben mesela cable biceps curl atamiyorum. Z bar dirsek destekli biceps curl atiyorum. Bol sans.

Tunahan guler diye Pro bir yarismaci var. O adam dinlenme zamani birkaç ay falan dinleniyor dusun dunya bodybuilding yarismalarina katiliyor. Sikinti yapma sadece acele etme tam iyiles bir de direk eski agirlik yapacağım diye agir girme biraz takil.
Benim de bilek sakatlanmisti biliyorum durumunu. Bir de hazir oldun basladin diyelim bir hareket yapacaksin yapamiyorsan zorlama bir suru baska hareket var onlari dene alternatif.

Ben mesela cable biceps curl atamiyorum. Z bar dirsek destekli biceps curl atiyorum. Bol sans.

Hocam verdiğiniz örnek olmamış, tunahan güler ilaçlı Pro yarışmacı konu sahibi ise naturel biri. Yine de 18 günden büyük bir kayıp yaşamaz iyileşmeye odaklanması daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı