Eski forum tadı kaldı mı?

Arkadaşlar peki sosyalleşmenin eskisi gibi olacağı bir forum açsam nasıl olur?
Asla kalmadı, toxic kitle çoğaldı. Herkes bana laf atıyor. Konularım onaylanmıyor. Sebepsizce linç yiyorum. Bazı arkadaşlar yüzünden (ppsinde 3 kişi olan sana seslenmiyorum) hayattan soğudum.

Bir forumdaki en kötü şey baskıdır, bence.
 
Web sitem var. Tek aklıma takılan kitle toplanılabilir mi?
Kitle toplamak kucuk bir yer icin kolay sayilir, arkadas ortamlarinda orumcek agi gibi yayilmasini saglayabilirsiniz. Tek onemli nokta, forumun ciddiyeti ve sizin aktifliginiz. Gecen yine birisi forum kurmustu, forumla kendi bile ilgilenmedigi icin biz uye olmaktan baska bir sey yapmadik. Suan da forum kapali. Uyelerin isteklerine de onem vermeniz gerek. Bir de ek olarak, ciddiyet olmali. Forumda Turkce kurallari olmasa dahi, yonetim ekibine dahil olan herkes Technopat Sosyal'deki kurallar gecerliymis gibi konusmali. Bu iki sarti saglayabilirseniz, forum kurup tutmasini saglayabileceginizi dusunuyorum. Eger kurarsaniz bana da bir sekilde haber verin bu arada, katilmak isterim.
 
Bırakın söyleyen söylesin hocam. Kendilerini başkalarına kötü söz söyleyerek böyle tatmin ediyorlar, burası bir internet sitesi. Sayfayı kapattığınız zaman bir daha görmüyorsunuz.

Bence insanların yapacak bir aktivitesi olmadığı bugünlerde, bu tarz mecralar daha güvenli olmalı. Hiç kimse burada hakaret işitmeyi hakketmiyor.
 
Bence insanların yapacak bir aktivitesi olmadığı bugünlerde, bu tarz mecralar daha güvenli olmalı. Hiç kimse burada hakaret işitmeyi hakketmiyor.
Evet burası dışarıdan daha güvenli ve güzel bir ortam. Fakat hakaret edenleri takmayın, bu video size yardımcı olacaktır👍😀 @GCN
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı