Eski GTX 1050 Ti driverları bulunamıyor

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 291

mcf

Kilopat
Daha fazla  
Elimdeki GTX 1050 Ti için eski sürücülere ulaşabileceğim güvenilir bir kaynak sağlayabilir misiniz? Eskiden "beta and archive drivers" diye nette aratarak daha eski sürümleri listeletebiliyorum ancak artık olmuyor. İlgili resimler aşağıda. Ya liste gelmiyor ya da sonsuz yükleme ekranında kalıyor.
Genelde En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin'a yönlendiriliyorum orada da nispeten güncel sürücüler var. Şu anki driver sürümüm 446'larda olması lazım.
Niye eski sürücüler arıyorum? Keyfi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 24
    • NVIDIA Driver Download sayfasına gidin.
    • "Beta and Older Drivers" bölümüne ulaşmak için sayfanın alt kısmına gidin. Buradan eski sürücüleri listeleyebilir ve aradığınız GTX 1050 Ti için sürüm tarihine göre filtreleme yapabilirsiniz.
    • Belirli bir sürümü bulmak için arama kutusuna kartınızın adını (GTX 1050 Ti) ve sürüm numarasını yazabilirsiniz.
  • GeForce Experience:
    • Eğer GeForce Experience uygulamanız varsa, bu uygulama üzerinden sürücü güncellemelerini kontrol edebilir ve bazı eski sürümleri de bulabilirsiniz. Ancak bu yöntem genellikle daha güncel sürümleri öncelikli olarak gösterir.
  • Güvenilir Üçüncü Taraf Siteleri:
    • TechSpot veya Guru3D gibi bazı güvenilir teknoloji siteleri, eski NVIDIA sürücülerini arşivlemektedir. Bu sitelerden eski sürücüleri bulabilirsiniz.
    • TechSpot Drivers sayfasına gidip GTX 1050 Ti için sürücüleri arayabilirsiniz.
    • Guru3D Driver Archive üzerinden de eski NVIDIA sürücüleri bulmak mümkündür.

• NVIDIA Driver Download sayfasına gidin.
    • "Beta and older drivers" bölümüne ulaşmak için sayfanın alt kısmına gidin. Buradan eski sürücüleri listeleyebilir ve aradığınız GTX 1050 Ti için sürüm tarihine göre filtreleme yapabilirsiniz.
    • Belirli bir sürümü bulmak için arama kutusuna kartınızın adını (GTX 1050 Ti) ve sürüm numarasını yazabilirsiniz.
  • GeForce Experience:
    • Eğer GeForce Experience uygulamanız varsa, bu uygulama üzerinden sürücü güncellemelerini kontrol edebilir ve bazı eski sürümleri de bulabilirsiniz. Ancak bu yöntem genellikle daha güncel sürümleri öncelikli olarak gösterir.
  • güvenilir üçüncü taraf siteleri:
    • techspot veya guru3D gibi bazı güvenilir teknoloji siteleri, eski NVIDIA sürücülerini arşivlemektedir. Bu sitelerden eski sürücüleri bulabilirsiniz.
    • Techspot drivers sayfasına gidip GTX 1050 Ti için sürücüleri arayabilirsiniz.
    • Guru3D driver archive üzerinden de eski NVIDIA sürücüleri bulmak mümkündür.

Guru3Dden buldum teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı