Eski hard diskimi takınca bilgisayar anakartın açılış kısmında kaldı

Crush_a.man

Centipat
Daha fazla  
Sorun hard diski takınca bilgisayar anakartın logosunun göründüğü ekranda kalıyor. Şu an işletim sistemim ssddide. Hard diskimdeki bilgiler silinmişti 10 yıl önce, daha sonra 2020 yılında bir bilgisayarcı Windows 10 yükledi hard diske bir süre kullandıktan sonra SSD'ye geçtim. Bilgiler silindikten sonra sadece işletim sistemi kuruldu bu HDD'ye. Şu an. Silinen bilgileri geri getirmek için tekrar taktım. Dosya vs. yüklemedim formattan sonra.

Sorun hard diski takınca bilgisayar anakartın logosunun göründüğü ekranda kalıyor. Şu an işletim sistemim ssddide. Hard diskimdeki bilgiler silinmişti 10 yıl önce, daha sonra 2020 yılında bir bilgisayarcı Windows 10 yükledi hard diske bir süre kullandıktan sonra SSD'ye geçtim. Bilgiler silindikten sonra sadece işletim sistemi kuruldu bu HDD'ye. Şu an. Silinen bilgileri geri getirmek için tekrar taktım. Dosya vs. yüklemedim formattan sonra.

Diski dinleyiniz
Muhtemelen içerisindek kafa atıyor uzun bir süre kullanılmayan HDD de mekanik sıkıntılar ortaya çıkar hem de iyi muhafaza edilmediyse.
Bende de aynı şekilde anakart kısmında kalıyor
Gidip başka bir bilgisayarda dene
Açılabilir bazen fakat bilgisayar yönetimi tarafından disk tanınmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı