Eski harddiskteki fotoğrafları yenisine atmak

ArdaMert

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2019
Mesajlar
2.399
Makaleler
2
Çözümler
5
Arkadaşlar ekran kartı hariç yeni bir sistem topladım ve eski harddiskim arada hata verdiği için malûm onu da değiştirdim, şu an WD Blue 1TB kullanıyorum ve Windows 10 yüklü.

Eski harddiskim Samsung'un 500GB'lik bir harddiski idi ve içinde Windows 7 yüklü, kasamda 1 tane 3.5HDD yuvası var ve ona şu an yeni harddisk takılı, eski harddisk büyük ihtimal 3.5 boyutunda, eski harddiskte olan bazı verilerimi yenisine nasıl aktarabilirim?
 
Kasada bir adet HDD yuvası olsa dahi anakartında birden fazla sata data portu ve PSUda birden fazla sata power soketi vardır. Kasayı açıp bunlar aracılığıyla HHD'yi bağla ve fotoğrafları aktarana kadar kasa içinde veya dışında sağlam bir yere bırak ve dosyalarını kopyala. Sonra çıkarıp kapatırsın kasayı.

Bunu yapamıyorsan bir harici HDD kutusu ile USB bağlatısı üzerinden de yapabilirsin.
 
Son düzenleme:
Kasada bir adet HDD yuvası olsa dahi anakartında birden fazla SATA data portu ve PSU'da birden fazla SATA Power soketi vardır. Kasayı açıp bunlar aracılığıyla HDD'yi bağla ve fotoğrafları aktarana kadar kasa içinde veya dışında sağlam bir yere bırak ve dosyalarını kopyala. Sonra çıkarıp kapatırsın kasayı.

Bunu yapamıyorsan bir harici HDD kutusu ile USB bağlatısı üzerinden de yapabilirsin.

Hocam bu dediginizi yapacağım fakat eski diskte Windows 7 kurulu ve şu an kullandığım da Windows 10 kurulu, bunu nasıl yapacağım?
 
Harddisk'i oynamayacak düz bi zemine koyup güç bağlantılarını yaptıktan sonra istediği bilgileri USB'ye veya kablo yardımıyla telefona aktarıp sonra yenisini takabilirsin
Hocam yani eski diski bilgisayara bağlayıp bilgisayarı açmam yeterli olur mu?
Yeterli olur şu anda benim bilgisayarım Windows 10 yüklü SSD ve Windows 10 yüklü HDD ile çalışıyor için rahat olsun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı