Eski hataları kafaya takıp durmak

emresaridemir

Yoctopat
Daha fazla  
Şu an yaklaşık 10 aydır iyi giden bir ilişkim var. Fakat sorun şu ki geçmişte yaptığım hataları kafama çok takıyorum. Sevgilimle tanışmadan önce sevgilimin yakın arkadaşından hoşlanır gibi oldum. Gibi oldum diyorum çünkü ben de emin değildim bundan. Sevgilim de benimle beraber olmadan önce başka bir erkekle konuşuyordu. Şimdi pişman duyduklarım ise sevgili olmadan hatta tanışmadan önce yaptıklarım şeylerdi. Sevgilimin yakın arkadaşına duyduğum o hislerden falan aşırı pişmanlık duyuyorum. Zaten vicdan azabından dolayı bunların hepsini sevgilime açıkladım. Tartışma ufak tefek oldu fakat ayrılığa kadar gitmedi. Sorunları halletmemize rağmen hala pişmanlık duyduğum şeyler var. Komik gelecek ama bir seferinde mast yaparken Instagram'da sevgilimin yakın arkadaşının Insta'sına bile girdim bunlardan dahi çok utanıyorum. Sevgilimle birbirimize bağlıyız bu zamana kadar da güvenimizi kıracak bir davranış olmadı. Kendisi çok temiz kalpli ve temiz olduğu için böyle hissediyorum zaten. Sizce bunlardan hala pişmanlık duymalı mıyım?

Son düzenleme:
Şu an yaklaşık 10 aydır iyi giden bir ilişkim var. Fakat sorun şu ki geçmişte yaptığım hataları kafama çok takıyorum. Sevgilimle tanışmadan önce sevgilimin yakın arkadaşından hoşlanır gibi oldum. Gibi oldum diyorum çünkü ben de emin değildim bundan. Sevgilim de benimle beraber olmadan önce başka bir erkekle konuşuyordu. Şimdi pişman duyduklarım ise sevgili olmadan hatta tanışmadan önce yaptıklarım şeylerdi. Sevgilimin yakın arkadaşına duyduğum o hislerden falan aşırı pişmanlık duyuyorum. Zaten vicdan azabından dolayı bunların hepsini sevgilime açıkladım. Tartışma ufak tefek oldu fakat ayrılığa kadar gitmedi. Sorunları halletmemize rağmen hala pişmanlık duyduğum şeyler var. Komik gelecek ama bir seferinde mast yaparken Instagram'da sevgilimin yakın arkadaşının Instagram'sına bile girdim bunlardan dahi çok utanıyorum. Sevgilimle birbirimize bağlıyız bu zamana kadar da güvenimizi kıracak bir davranış olmadı. Kendisi çok temiz kalpli ve temiz olduğu için böyle hissediyorum zaten. Sizce bunlardan hala pişmanlık duymalı mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hala takmaya devam etmek istiyorum dersen de tamamen mizah amaçlı Aykut Elmas'ın şu videosunu atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yakışmadı.

Yok hala takmaya devam etmek istiyorum dersen de tamamen mizah amaçlı Aykut Elmas'ın şu videosunu atayım.

Eyvallah usta sağolasın 😁.Biliyorum çok komik geliyor komikte zaten ama nedense kötü hissediyorum kendimi.Neyse salla gitsin.

Eyvallah usta sağ olasın 😁.biliyorum çok komik geliyor komikte zaten ama nedense kötü hissediyorum kendimi. Neyse salla gitsin.

Hocam ilk attığım videonun özet şu. Ben kafaya yakarsam derdimi elime bir şey geçmez ancak pişmanlık duyup ders çıkarırsam o an ilerleme kaydetmiş olurum. Siz de hatalarınızı bir daha tekrarlamayacaksanız takacak bir durum yok. İnsanız sonuçta hata yapılabilir, önemli olan ikinci defa yapılmaması.

Hocam ilk attığım videonun özet şu. Ben kafaya yakarsam derdimi elime bir şey geçmez ancak pişmanlık duyup ders çıkarırsam o an ilerleme kaydetmiş olurum. Siz de hatalarınızı bir daha tekrarlamayacaksanız takacak bir durum yok. İnsanız sonuçta hata yapılabilir, önemli olan ikinci defa yapılmaması.

Anladım hocam. İlişki konusunda deneyimlerim daha çok yeni arkadaşlar haliyle dalga konusuna aldılar da gerçekten canımı sıkıyordu bu durum. Bu yaptığım komik hareketi de bilmesine gerek yok değil mi?

Hocam her şeyi anlatmayın. Kimse anneniz değil ki size iyi davransın. Sevgiliniz bile bugün var yarın yok, bilemeyiz. Kusurlarınızı anlatmayın o nedenle. Hatta kendiniz örneği verdiniz. Arkadaşlarınız alay etmiş. Boş verin sizde kalsın.

Hocam her şeyi anlatmayın. Kimse anneniz değil ki size iyi davransın. Sevgiliniz bile bugün var yarın yok, bilemeyiz. Kusurlarınızı anlatmayın o nedenle. Hatta kendiniz örneği verdiniz. Arkadaşlarınız alay etmiş. Boş verin sizde kalsın.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için. Zaten çok önemli bir mesele değil de kötü hissediyordum sadece o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı