Eski HDD'yi sıfırlayıp yeni SSD'ye Windows 10 kurmak

Pickaroon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bu konu ile ilgili bir soru sormuştum fakat sorduğum soruyu okuyunca ben bile bir şey anlayamadım o yüzden şu an açık ve net bir biçimde tekrar soruyorum.
Yıllardır kullandığım 1 TB HDD bana yavaş geldiği için yeni bir SSD aldım ve Windows'u ona kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Yapmak istediğim şey şu eski HDD'yi sıfırlayıp içinde hiçbir şey bırkamamak ve ardından yeni SSD me Windows 10'u kurmak bunları nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bu konu ile ilgili bir soru sormuştum fakat sorduğum soruyu okuyunca ben bile bir şey anlayamadım o yüzden şu an açık ve net bir biçimde tekrar soruyorum.
Yıllardır kullandığım 1 TB HDD bana yavaş geldiği için yeni bir SSD aldım ve Windows'u ona kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Yapmak istediğim şey şu eski HDD'yi sıfırlayıp içinde hiçbir şey bırkamamak ve ardından yeni SSD me Windows 10'u kurmak bunları nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
iyi günler dilerim ben yardımcı olayım size. BOOT sırasında USB ISO olarak seçip SSD'ye WİNDOWSU kurun. Ardından HDD'yi biçimlendirin

Son düzenleme:
1594742146693.png

Bu ekranda gördüğün tüm parçaları sildikten sonra yeniden oluştur.

Windows 10 kurmayı bilmiyorsan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer sisteminiz eskiyse ve UEFI desteği yoksa MBR seçin.

Disk bölümünde HDD'yi silin ve tekrar biçimlendirin. SSD'yi seçerek kuruluma devam edin.

Hocam daha önce kurulum yaptıysanız. Bilirsiniz. Kurarken SSD ye kurup diğer diski biçimlendirebilirsiniz.

Arkadaşlar nasıl yapıcağınızı anlatmış benim tavsiyem UEFI Win 10 kurmanız laptopuma SSD alıp kurdum daha önce HDD'yle 4 dakikada açılıp kendine gelen sistem 6 Sn'de kilit ekranına geliyor şifre yazıp masaüstüne geçmem maksimum 13 sn bayağı bir hoşuma gitti.

Bu sayfayı nasıl açabilirim veya erişebilirim bilgisayarımda
?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı