Hocam bunlari kullanamam ben gordugum kadariyla. Aparata para da vermeye hic niyetim yok.VGA ya da DVI fark etmez.
![]()
Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 Metre - Fiyatı, Yorumları
Alfais 4600 Hdmi To Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu 1.5 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Yüksek Kalite DisplayPort to DVI 24+1 Kablo - 1.8 Metre
Tak ve Çalıştır: DVI girişli projektörü izlemek için bir DisplayPort (DP, DP ++, DisplayPort ++) donanımlı bir dizüstü bilgisayar veya masaüstünü bağlayın.Full HD Uyumlu: 1920x1200 / 1080P (Full HD) çözünürlüğe kadar video çözünürlüğünü destekler.Video akışı veya oyun için ekranı izlemek üzerebkteknolojimarket.com
Yer yoksa monitörü çapraz koyarsın, ben öyle kullanıyorum. Masada olmasın dersen şöyle bir aparatla istediğin şekilde hareket ettirebileceğin bir aparat alırsın.
![]()
Lcd Led Tv Monitör 5 Hareketli Askı Aparatı 17/19/22/24/27/28 İnç Fiyatları ve Özellikleri
Lcd Led Tv Monitör 5 Hareketli Askı Aparatı 17/19/22/24/27/28 İnç en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben Alt+Tab ile uğraşmadan başka işlerle uğraşmak için kullanıyorum. Çok da gerekli değilse bu kadar zahmete girmeyebilirsin. Ama ben işine yarayacağını düşünüyorum.
Ekran kartinda da DP ve DVI portları boşta.
Yüksek Kalite DisplayPort to DVI 24+1 Kablo - 1.8 Metre
Tak ve Çalıştır: DVI girişli projektörü izlemek için bir DisplayPort (DP, DP ++, DisplayPort ++) donanımlı bir dizüstü bilgisayar veya masaüstünü bağlayın.Full HD Uyumlu: 1920x1200 / 1080P (Full HD) çözünürlüğe kadar video çözünürlüğünü destekler.Video akışı veya oyun için ekranı izlemek üzere