Eski HP laptop açılmıyor

Mujo Corhamzic

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
619
Çözümler
1
Yer
Novipazar, Serbia
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında bir fuardan aldığımız bir HP marka laptopum var, zamanının kuşkusuz en iyisi idi. Geçtiğimiz aya kadar sorunsuz sıkıntısız, bana mısın demeden babam tarafından günlük olarak kullanılıyordu fakat zaman zaman hiç açılmamaya başladı. Biraz şansa kullandık şu 1 ay boyunca. Bir gün açılmıyor, diğer gün açılıp sorunsuz kullanılıyor. Sorun şöyle: Power tuşuna basıldığında tuş ışıkları gelip fanlar çalışmadan 1 saniye gibi bir sürede geri kapanıyor. Elektrik alamadığını düşünerek Full sarjlı pili ile defalarda denedik, o da işe yaramadı.

Bilgisayar alındığı günden beri hiç tamir görmedi, hiç içi açılmadı ve soğutucu ile kullanıldı. Şansa açıldığı zaman kontrol ettiğimde hiçbir problemi olmuyor fakat kapandıktan sonra bir daha açılması çok güç. Sorun ne ile alakalı olabilir? Pek anlamıyorum ama acaba içinin çok fazla toz dolmuş olması böyle bir şeye sebep olabilir mi? Videosunu ekte paylaşıyorum.
Sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Toz buna sebebiyet verebilir. İçini iyice temizleyin. Hem termal macun bakımını yapasınız. Bu işe yaramazsa Güç Konnektörü'nün anakart ile olan bağlantısını söküp takın.
Teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım.
Babamın eski laptopu bu, aynı sorun Bizde'de var, konuyu takip edeceğim.

Bir gelişme olur ise tarafınıza bildireceğim.
 

Geri
Yukarı