Eski İninal Karta Para Yükleme

Krkmazz

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere İninal yeni kart çıkardı şimdi eski karta Migros veya PTT'den para yükleme yapabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki eski kart'a para yüklersek sanal kartta mı gözükecek para. Bende şuan da eski kart gözükmüyor mobil uygulamada.

Hata verir muhtemelen. Ben de yeni sanal kart kurdum ve eski kartı kullanamıyorsun. Hem bakiye aktarılıyor, hem de kullanıma kapanıyor sanırım.
Sanal karta geçtim ve 5 TL bonus para geldi. Bu sanal karta ininal kart üzerinden para atılabiliyor mu? Veya alınabiliyor mu?

Atılıyodur. Sanal kartı ben de kullanmadım, bilgim yok. O 5 TL yeni kart almanız için.
O 5 TL'yi kart almak için kullanmam şart mı peki? Birde o sanal kart sadece yeni kart almam için mi açıldı? Başka bir işlevi yok mu? Arkadaşa hesabımı satıcam sanal kart barkodunu versem o barkoda atsa para sanal kartıma gelir mi? Ve direkt olarak kullanabilir miyim?

Barkodunu arkadaşına verip sana para atarsa sanal kartına gelir paran.

Bilgim yok ama sanal kart sıkıntılı. Bynogame'dem steam cüzdan kodu alamadım, steamden oyun alamadım. Bir tek hepsiburadadan ininal kart almıştım geçer geçmez yeni karta, o zaman çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…