Eski kasaya bilgisayar toplanır mı?

PSAlvador

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
352
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İntörn Tıp Doktoru
Arkadaşlar kafamda bilgisayar toplama planı var çünkü evde boş boş duran monitör, hoparlör vesaire mevcut. Ben de bunları değerlendirmek istiyorum. Bütçem sıkıntılı olduğu için yeni kasa almadan çözmek istiyorum. Güç kaynağı yukarıda olan en az 10 yıllık kasa var elimde. Bu tip bir kasaya 3500 TL civarında bir bilgisayara toplamak istiyorum fakat bu işlerden pek anlamadığım için şunu merak ediyorum, havalandırması kötü olur mu? Güç kaynağı yeni gördüğüm kasalarda hep aşağıda, bu kasada yukarıda olması sıkıntı yaratır mı? Yoksa direkt yeni kasa mı almalıyım? Teşekkür ederim.
 
Hocam kasa almadan önce ben sistemi 2004'teki bir kasaya topladım daha sonra kasa aldım sadece kasada ısınma sorunu oluyordu başka hiçbir sıkıntı olmuyordu.
 
Hocam kasa almadan önce ben sistemi 2004'teki bir kasaya topladım daha sonra kasa aldım sadece kasada ısınma sorunu oluyordu başka hiçbir sıkıntı olmuyordu.
Hocam kasanın yan tarafını açık bıraksam veya YouTube'da gördüğüm gibi pleksi veya sineklikle kapatsam nasıl olur ısınma ve havalandırma problemi için ne dersiniz?
Yeni PSU alırsan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama biraz masraf yapıp yeni kasa almak daha iyi olur.
Hocam zaten bir anda verdiğim parayı azaltmak istiyorum, belki 6 ay sonra kasa alabilirim. İşte o süre zarfında parçalar zarar görmesin istiyorum.
 
Hocam kasada egzoz fanı değiştirin yeniyse değiştirmenize gerek yok on tarafa silikon yabancasıyla 8 Cm'lik fan yapıştırdım ve soğutma bir nebze iyileşti. Ön tarafı falan açıktı kasanın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı