Eski kasaya yeni monitör takmak

Yusuf'un

Hectopat
Arkadaşlar eski bir kasaya 1080p monitör takarsak ne olur? Ekran kartı desteklemese bile internetten 1080p izlenebilir mi? Ya da 720p olarak o monitörü kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski derken 98den falan değilse 1080p destekler zaten bir sıkıntı yaşamazsın.
2000 yılından olabilir eskilerden çıktı
Eski kasanızın özellikleri neydi hocam?
Bilmiyorum hocam depodan çıktı açamadıgim için de özelliklerini bilmiyorum, ekran alicaktim kasalara
Ekran kartı voodoo değilse 1080p destekler eski derken neyi kastetmiş o önemli.
Bilmiyorum ekranim olamadığı için deneyememiştim. 15 20 yıllık olduğunu zannediyoruz
Kasanızın özelliklerini yazarsanız sevinirim ama 2008 sonrası bir sistem ise 1080p görüntüyü göstermede sıkıntı yaşamaz.
Yüksek ihtimalle öncesi hocam özelliklerini bilmiyorum içini açtım baktım ama etiket falan hiçbirşey kalmamış, o anda ekran sıkıntısı olduğundan Windows dan da bakamadım
Kullanırsınız hocam oyun dışında normal kullanımda bir fark olacağını sanmıyorum. Bilgisayarın ne kadar eski? Ofiste 12 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum, ekran kartı onboard ve 1080p izleniyor rahat rahat.
Hocam ne kadar eski oluğunu bilmiyorum ama sizinkinden eski olduğunu sanıyoruz
Kullanırsınız hocam oyun dışında normal kullanımda bir fark olacağını sanmıyorum. Bilgisayarın ne kadar eski? Ofiste 12 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum, ekran kartı onboard ve 1080p izleniyor rahat rahat.
Hocam ne kadar eski oluğunu bilmiyorum ama sizinkinden eski olduğunu sanıyoruz

Son düzenleme:
2000 yılından olabilir eskilerden çıktı.

Bilmiyorum hocam depodan çıktı açamadıgim için de özelliklerini bilmiyorum, ekran alacaktım kasalara.

Bilmiyorum ekranim olamadığı için deneyememiştim. 15 20 yıllık olduğunu zannediyoruz.

Yüksek ihtimalle öncesi hocam özelliklerini bilmiyorum içini açtım baktım ama etiket falan hiçbir şey kalmamış, o anda ekran sıkıntısı olduğundan Windows'dan da bakamadım.

Hocam ne kadar eski oluğunu bilmiyorum ama sizinkinden eski olduğunu sanıyoruz.

Hocam ne kadar eski oluğunu bilmiyorum ama sizinkinden eski olduğunu sanıyoruz.

Bence bir sıkıntı çıkarmaz hocam kullanabilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı