Eski kimlik ile Papara onaylı hesaba geçme

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Papara hesabımı onaylayıp fiziksel kart almak istiyorum fakat biraz gülünç ama yeni kimlik kartını evin içerisinde kaybettim. Eski kimlikteki bilgileri yazınca kimlik bilgilerinin hatalı olduğunu, tekrar kontrol etmemi istiyor. Eski kimlikteki bilgiler artık geçersiz mi oldu, onun için mi böyle diyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün değil 10 kere denendi. Yeni kimliğe geçince eskisi geçersiz sayılıyor artık, veri tabanından kontrol ediliyor.

Papara hesabımı onaylayıp fiziksel kart almak istiyorum fakat biraz gülünç ama yeni kimlik kartını evin içerisinde kaybettim. Eski kimlikteki bilgileri yazınca kimlik bilgilerinin hatalı olduğunu, tekrar kontrol etmemi istiyor. Eski kimlikteki bilgiler artık geçersiz mi oldu, onun için mi böyle diyor?

Eski kimliği sizden almış olmaları gerekmiyor muydu? Bizden aldılar çünkü. Bilgiler sadece arka taraftakiler değişiktir. Seri no falan.

@TylerDurdenAynıBen evet tamamen ücretsiz.
Kimlik kartını nasıl kaybettin? TC NO ve SERİ NO aynı kalması lazım nasıl hatalı diyor. Papara onları sormuyor mu? İsmini büyük yazmayı dene aynı bölümdelerse.
Hocam TC NO aynı fakat SERİ NO yeni kimlik kartı ile değişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı