Eski laptop ile ne yapılabilir?

FurkanAsgardd

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir laptopum var. Şu an ondan yazıyorum zaten. Özellikleri şunlar;

Intel HD Graphics.
Intel Pentium P6100 2.00 GHz.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
Windows 7 64 Bit.

Yalnız benim öyle ekranı sökme gibi bir iznim yok sonra annemden çekeceğim var :D
Bu laptopla neler yapabilir? Şunu söyleyeyim kesinlikle oyun oynanmaz ama oynancaksa oyun önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopa SSD takılıp işletim sistemi güncellenebilir. Satabilirsin ya da annene kullanırsa verebilirsin.

Bu aralar uzaktan eğitim için bilgisayara ihtiyaç var. Bunun için de satabilirsin.
Uzaktan eğitim adına 3 bilgisayar sattım. (Eski ama çok güzel iş görüyordu.)

Sizin yerinizde olsam öncelikle hafif bir GNU/Linux dağıtımı kurardım. Sonrasında yapılabilecek şey sayısı çok artıyor. Bunlardan biri mesela tüm ağa bağlı bir FTP sunucusu olarak kullanabilirsiniz. Ya da kendi yapacağınız program/yazılımları çalıştıracak bir sunucu olarak kullanabilirsiniz. GNU/Linux tarafına geçince yapılabilecek şey sayısı o kadar artıyor ki gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :)

Sizin yerinizde olsam öncelikle hafif bir GNU/Linux dağıtımı kurardım. Sonrasında yapılabilecek şey sayısı çok artıyor. Bunlardan biri mesela tüm ağa bağlı bir FTP sunucusu olarak kullanabilirsiniz. Ya da kendi yapacağınız program/yazılımları çalıştıracak bir sunucu olarak kullanabilirsiniz. GNU/Linux tarafına geçince yapılabilecek şey sayısı o kadar artıyor ki gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :)
Hocam on numara fikir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Favorimdir. Old laptop to desktop videolari.

Laptopa SSD takılıp işletim sistemi güncellenebilir. Satabilirsin ya da annene kullanırsa verebilirsin.

Bu aralar uzaktan eğitim için bilgisayara ihtiyaç var. Bunun için de satabilirsin.
Uzaktan eğitim adına 3 bilgisayar sattım. (eski ama çok güzel iş görüyordu.)

Harcama yapamam yani satmak gibi bir niyetimde yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı