Eski laptopa işletim sistemi önerisi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar home basic yükleme kararı aldım Kaspersky Antivirus programım da var daha önce laptopu da temizledim tekrar bir sorun olursa gönderinin altına yazarım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar home basic yükleme kararı aldım Kaspersky Antivirus programım da var daha önce laptopu da temizledim tekrar bir sorun olursa gönderinin altına yazarım
Reis antivirus yüklersen tarayıcıyı bile 1 dakikada açar. Benimde 2GB RAM'li bilgisayarım var oradan biliyorum.

Teşekkürler ya ben çok eskiden abimden bu laptopu alıp minecraft oynuyordum :) şimdi youtube bile kasıyor :(
Yapman gereken işletim sistemini kurup, başlangıçta çalışan uygulamaları düzeltip mümkünse hafif uygulamalar indirmek. Antivirüs olarak Avast ve Kaspersky indirmiştim, CS 1.6 kasıyordu. Şimdi Opera'da 10-15 sekmeye kadar açabiliyorum. Işlemcim : Core Quad Q8400.

Yapman gereken işletim sistemini kurup, başlangıçta çalışan uygulamaları düzeltip mümkünse hafif uygulamalar indirmek. Antivirüs olarak Avast ve Kaspersky indirmiştim, CS 1.6 kasıyordu. Şimdi Opera'da 10-15 sekmeye kadar açabiliyorum. Işlemcim : Core Quad Q8400.

Peki biraz abartı olacak ama her şeyi yapsam driverleri yüklesem hafif uygulamalar kursam harddiskde baya çok yer açsam böyle çok acayip düşük kalitede 25 30 fps tf2 oynayabilir miyim güç kaynağım yandı buna kaldım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı