P
pcislocked
Ziyaretçi
Merhaba. Benim ölen bir masaüstü kasam var harddiski çöktü 
Zaten konu açmıştım burada ama konu kayıp. Konu resmen yerin dibine girmiş bulamadım
Elimde Kingston'un 16 GB USB 2.0 belleği var.
Ben bu belleğe Ubuntu server kurup masaüstü bilgisayarda açarak Minecraft yada Multi Theft Auto oyun sunucusu olarak değerlendirme şansım var mıdır? Port açma vs. işi sorun değil
Ayrıca internete bağlantısını dizüstü bilgisayarımla kasanın arasına internet kablosu takarak yapmayı düşünüyorum.
Dizüstü bilgisayar Airties AP-302 model Wi-Fi vericisine kablosuz olarak bağlı.
AP-302 yaklaşık 25 metrelik bir kabloyla ana modeme bağlı(Modemin kendi wi-fi özelliği var fakat benim odamda çekmiyor. Onun için odada verici var)
Modem 8Mbit ADSL internete bağlı.
Windows dizüstü bilgisayarda sunucuyu açınca (bir de üstüne oyun açında) hiç bir gecikme (lag) olmuyordu.
Masaüstü bilgisayar ile dizüstü bilgisayarın donanımları neredeyse aynı.
Masaüstü:
Dizüstü:

Zaten konu açmıştım burada ama konu kayıp. Konu resmen yerin dibine girmiş bulamadım

Elimde Kingston'un 16 GB USB 2.0 belleği var.
Ben bu belleğe Ubuntu server kurup masaüstü bilgisayarda açarak Minecraft yada Multi Theft Auto oyun sunucusu olarak değerlendirme şansım var mıdır? Port açma vs. işi sorun değil
Ayrıca internete bağlantısını dizüstü bilgisayarımla kasanın arasına internet kablosu takarak yapmayı düşünüyorum.
Dizüstü bilgisayar Airties AP-302 model Wi-Fi vericisine kablosuz olarak bağlı.
AP-302 yaklaşık 25 metrelik bir kabloyla ana modeme bağlı(Modemin kendi wi-fi özelliği var fakat benim odamda çekmiyor. Onun için odada verici var)
Modem 8Mbit ADSL internete bağlı.
Windows dizüstü bilgisayarda sunucuyu açınca (bir de üstüne oyun açında) hiç bir gecikme (lag) olmuyordu.
Masaüstü bilgisayar ile dizüstü bilgisayarın donanımları neredeyse aynı.
Masaüstü:
- Intel Core2Duo E4500 2.2 Ghz
- 2 GB RAM
- Intel HD Graphics
Dizüstü:
- Intel Core2Duo T4400 2.2Ghz
- 2 GB RAM
- Mobile Intel HD Graphics
- 80 GB HDD