Eski monitörü dönüştürücü ile yeni ekran kartıyla kullanmak performansı etkiler mi?

cihatberkeoz

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Core RX-67XLKWFDV 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz

Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16
Meslek
öğrenci
Merhaba, bugün RX 6700 speedster 309 10 GB ekran kartım elime ulaştı. Ancak eski nesil bir monitör kullanıyorum ve şu anda yeni bir monitör alacak bütçem yok. Eski monitörümü yeni ekran kartıma bağlayamıyorum çünkü ekran kartında yalnızca modern girişler var.

Bu sorunun çözümü nedir? Technopat'ta dolaşmadan önce dönüştürücülerin işe yarayabileceğini gördüm, sanırım bu tip bir adaptör kullanmam gerekiyor. Eğer öyleyse, "şunu al" diye önerebileceğiniz bir link atabilir misiniz? Son olarak, bu tarz bir dönüştürücü kullanmak ekran hızı gibi performans özelliklerini etkiler mi?

(Monitörümde sadece eski nesil giriş var)(ekran kartında sadece yeni nesil olanlar var)

monitörün çözünürlüğü nedir? eğer gerektiğinden düşükse darboğaz yapabilir işlemcinizle, bu arada işlemci nedir?

Ben 4060 ile LG flatorn kullandım 1 ay. 1440x900 çözünürlükte. Herhangi bir performans kaybı yaşamadım.

monitörün çözünürlüğü nedir? eğer gerektiğinden düşükse darboğaz yapabilir işlemcinizle, bu arada işlemci nedir?
1440x900
işlemcim ryzen 5 3600
monitor philips 190VL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…