Eski monitörü yeni sisteme bağlama

136092

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. ASUS’un eski ama çok kaliteli bir monitörü var elimde 1920*1080 60Hz olması lazım. Bu monitörü yeni sisteme bağlarken fotoğrafta gördüğünüz mavi şeyi HDMI kablosu ile bağlayabileceğimi söylediler, fakat elimde tuttuğum siyah kabloyu ne ile nasıl yeni sisteme bağlayacağım yardım eder misiniz? Bir de bu eski monitör yeni sistemde bana ne gibi sorunlar açabilir zamanında pahalıya almıştık boşa gitsin istemiyorum teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 9D2A1C7D-0965-472C-A225-1BE1E710AE31.jpeg
    9D2A1C7D-0965-472C-A225-1BE1E710AE31.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 181
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde tuttuğunuz kablo, güç kablosudur yani monitöre güç verir. Yanındaki takılı olan kablo VGA girişe sahip kablodur, görüntü alabilmek için kasanızda da aynı girişin olması gerekiyor. Yani o mavi kablo HDMI değil VGA. Dönüştürücü alırsanız bu sorunu çözebilirsiniz.

O elinizdekini monitöre bağlamanız gerek. Bilgisayara değil. Güç kablosu o.
Dostum şuan farkettim ve utanıyorum uzun süredir oturmadım şimdi aklıma geldi peki sorun yaratırmı eski monitör yeni sistemde
Elinizde tuttuğunuz kablo, güç kablosudur yani monitöre güç verir. Yanındaki takılı olan kablo VGA girişe sahip kablodur, görüntü alabilmek için kasanızda da aynı girişin olması gerekiyor. Yani o mavi kablo HDMI değil VGA. Dönüştürücü alırsanız bu sorunu çözebilirsiniz.
Peki herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım yeni sistem eski monitörde

Hocam, elinizdeki 220V besleme kablosu. HDMI to VGA ile PC'ye bağlayabilirsiniz.
Böyle bir aparatla bağlayabilirsiniz. Elinizdeki siyah kabloyu monitöre takın sonra prize takın. Kasaya falan olmaz.

Hocam, elinizdeki 220V besleme kablosu. HDMI to VGA ile PC'ye bağlayabilirsiniz.
Böyle bir aparatla bağlayabilirsiniz. Elinizdeki siyah kabloyu monitöre takın sonra prize takın. Kasaya falan olmaz.
Bir sorun yaşarmıyım eski monitör yeni sistemde

Hayır hocam. Kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı