Çözüldü Eski okula nakil alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Okulun ilk haftası gittim, sonradan başka bir okula nakil aldırdım. Eski okuluma ve sınıfıma gidebilir miyim? Sosyal uyum açısından sorun yaşıyorum desem mesela? Aranızda böyle yapabilenler var mı?

Çözüm
Eski okuluna dönersin ama sınıfın biraz müdür yardımcılarının inisiyatifine baglı.
Eski okula gecis yapabilirsin evet.

Eski okuluna geri dönme şansın var. Sosyal uyum problemi yaşadığını belirtirsen okul idaresi bu konuda yardımcı olabilir. Önce eski okulunla iletişime geçip boş kontenjan olup olmadığını öğrenmen gerekiyor, eğer kontenjan varsa nakil işlemini yapabiliyorlar. Aramızda bu şekilde geri dönenler oldu, sen de şansını deneyebilirsin, umarım her şey gönlünce olur!

Teşekkürler hepinize, peki boş kontenjan olduğunu sadece okulu arayıp mı öğrenebilirim? Bu okuluma geçtiğimde direkt e-devlet üzerinden yapmışlardı velimin hesabından.

Teşekkürler hepinize, peki boş kontenjan olduğunu sadece okulu arayıp mı öğrenebilirim? Bu okuluma geçtiğimde direkt e-Devlet üzerinden yapmışlardı velimin hesabından.

Google'a kontenjan yazarsan ilk sonuçta çıkar oradan okulun bilgilerini girip bakabilirsin ama hangi sınıfta olduğunu bilemezsin okulu araman gerekebilir öyle bir durumda

Alabilirsin. Ben öyle yaptım.

Teşekkürler hepinize, peki boş kontenjan olduğunu sadece okulu arayıp mı öğrenebilirim? Bu okuluma geçtiğimde direkt e-devlet üzerinden yapmışlardı velimin hesabından.
E devlete Veli'nin hesabından MEB öğrenci nakil diye yazıp ordan başvuru yapabiliyorsunuz ama boş kontenjanı göstermiyor. Yani başvurup şansınızı deneyin istiyorsanız ama okula gidip müdür veya yardımcıyla konuşmak daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…