Eski oyunları oynar mısınız?

furkan12

Kilopat
Daha fazla  
Hala deli gibi kutulu PS4 oyunları satılıyor 2 el piyasasında. Eski FIFA serilerini oynamak istemezdim şahse. N sizce insanlar eskiyi özlediği için mi yoksa ekonomik şartlar el vermediği için mi buna yöneliyorlar?

Hala deli gibi kutulu PS4 oyunları satılıyor 2 el piyasasında. Eski FIFA serilerini oynamak istemezdim şahse. N sizce insanlar eskiyi özlediği için mi yoksa ekonomik şartlar el vermediği için mi buna yöneliyorlar?

Benim bilgisayarım yeni nesil oyunları bırak eski nesili açmıyor 2012 öncesi oyunları oynamak zorunda kalıyorum Xbox One S konsolum var onda giriş ve orta seviyesi oyunları oynayabiliyorum ekonomik şartlardan dolayı PC toplamak istemiyorum.

Ben şahsen yeni oyunları sevmiyorum gözümü yoruyor eski oyunlar hem nostalji hem de eğlenceli şu an mutli theft Auto'da serverlarda takılıyorum :D

Geri
Yukarı