Arkadaşlar selam. Benim şu an halihazırda kullandığım bilgisayarda 1 TB M.2 SSD takılı ve oyunlarım dosyalarım bunun içinde bu sistem artık eskidiği için yeni bir sistem aldım incehesap.com'tan. Yeni sistemin içinde de 512 GB M.2 SSD var eski sistemimdeki 1 TB'lık M.2 SSD'yi yeni sistemime takabilir miyim direkt olarak yoksa başka bir çözüm yolu var mı?
Eski bilgisayarımda AMD R5 3600 RX590 var yenisindede R5 5600 ve 4060 var ekran kartları markaları farklı olduğu için açılmama ihtimali olabilir mi eski bilgisayarımı halihazırda kullanıyorum yenisi gelene kadar tüm oyunlarım falan yüklü içinde direkt takabilir miyim eskisindekini yenisine yani.
Açılmama durumu olmaz. Windows içinde her donanımın çalışabildiği temel sürücüler var, bunlarla çalışacak ve Windows kendisi uygun sürücüleri tekrar kuracak. Sen de kurabilirsin ayriyeten.
Eskisinin içinde AMD Radeon Software var o bir sıkıntı oluşturmaz değil mi çünkü NVIDIA'nın driverlarını kuracağım yenisine eski SSD'de bulunan AMD driverları ekran kartına sarar vermek gibi bir durum oluşturmaz umarım.
Zaten ikisini aynı anda kullanmayacağım yenisinin içindekini söküp kenara ayıracağım eskisindeki 1 TB lığı takacağım böyle bir işlem sonucu sıkıntı olur mu diye soruyorum eskinin içinde Windows kurulu AMD'nin driverları da. İki SSD'de M.2
Ayrıca eskisinin ekran kartı AMD Sapphire RX590 yenisinin MSI 4060.