Çözüldü Eski PC'nin ürün anahtarını Windows 11 kabul eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aspectx1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba eski bilgisayarımda internetten satın aldığım ve 1 sene kullandigim sorun çıkartmayan bir ürün anahtarı vardı ve o bilgisayarımı sattım şimdi ise yeni bir bilgisayar aldım Windows 11 kurmak istiyorum ürün anahtarımı girsem kabul eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşte bunu öğrenemem sattım pcyi
Eğer bilgisayarın yeni sahibi bilgisayara temiz kurulum yapıp farklı bir şekilde Windows'u etkinleştirdiyse ve zamanında internetten aldığın lisans retailse (muhtemelen öyledir) şu an o key elindeyse girdiğinde çalışacaktır dostum. Retail key tek cihazda çalıştığı için o bilgisayardan kalkmış olması gerekiyor. Deneyebilirsin aslında bir şey kaybetmezsin.
Eğer bilgisayarın yeni sahibi bilgisayara temiz kurulum yapıp farklı bir şekilde Windows'u etkinleştirdiyse ve zamanında internetten aldığın lisans retailse (muhtemelen öyledir) şu an o key elindeyse girdiğinde çalışacaktır dostum. Retail key tek cihazda çalıştığı için o bilgisayardan kalkmış olması gerekiyor. Deneyebilirsin aslında bir şey kaybetmezsin.
Tamamdır saolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı