Eski sevgili nasıl unutulur?

yazdığı an ağlaya ağlaya teşekkür edeceğim. Üzgünüm hocam sizi dinlemek istiyorum ama kalbim istemiyor.
Kalbim istemiyor diye bir şey yok. Sen kendin istemiyorsun, beni dinlemekte istemiyorsun. Bundan dolayı yaşadıklarından dolayı mızmızlanmanın da anlamı olamaz.

Ben sana nasıl unutacağını söyledim. Gerisi sana kalmış, konuyu açarken ki sorduğun soruyu cevaplamış oldum sonuç olarak.

Kalbim istemiyor diye bir şey yok. Sen kendin istemiyorsun, beni dinlemekte istemiyorsun. Bundan dolayı yaşadıklarından dolayı mızmızlanmanın da anlamı olamaz.
Of abi dinlemek istiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. Unutmakla beklemek arasında kaldım napacağım bilmiyorum. Beklerken unutacağım galiba unutabilirsem. İlk kez o beni öpmüştü, yanağımı ısırmıştı. Omzuma yatmıştı, bana kaykayını emanet etmişti sürmeyi öğretmeye çalışmıştı. Gece babam yüzünden evden kaçtığımda ailesine yakalanma ihtimalini göze alıp üşümeyeyim diye hırkasını vermişti.
Ben tam bir pisliğim lan.

Kaç yaşındasın?

16 olacağım. Küçüğüm biliyorum ama durum böyle.

16 olacağım. Küçüğüm biliyorum ama durum böyle.
Evet yaşın daha çok genç dediğin gibi. Daha hayatında çok şey yaşayacaksın, anlattığın ilklere anı olarak bakmaya bak, hiç yaşamamaktan iyidir. Şahsen ben ve nişanlım (haftaya resmi olarak eşim) ilk öpüşmemizi de ilk seks deneyimimizi de, ya da aklına ne gelirse herhangi bir ilk deneyimi birbirimizle yaşamadık.

Elimden geleni yapacağım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…