Eski Tab 4'ü canlandırma

husulu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Evde Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 tablet var. Arada film izlemek için veya yeğenimin oyun oynaması için kullanmak istiyorum ama artık çok takılıyor, donuyor. Hızlandırmak için ROM yükleme, root atma gibi işlemlerden hangileri yapılabilir. Ne derece katkısı olur ve riskleri nelerdir?

Boş, beleş iki rastgele kaynak atmışsınız; birinin konu ile alakası bile yok.
Bir şey bilmiyorsanız mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

Konuya gelirsek:
Tab 4 olduğuna emin misiniz?
Model numarasını aratınca Tab A diye çıkıyor da, emin olmak istiyorum.
ROM/Root işlemleri her zaman küçük de olsa riskli işlemler. Bu ihtimali hep aklınızda tutun.
Düzgün bir Custom ROM çıkmışsa bu cihaz için, biraz daha rahat edebilir kullanım açısından.

Evde Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 tablet var. Arada film izlemek için veya yeğenimin oyun oynaması için kullanmak istiyorum ama artık çok takılıyor, donuyor. Hızlandırmak için ROM yükleme, root atma gibi işlemlerden hangileri yapılabilir. Ne derece katkısı olur ve riskleri nelerdir?
Uygun, denenmiş bir rom cihazın kalitesini arttırır.

Boş, beleş iki rastgele kaynak atmışsınız; birinin konu ile alakası bile yok.
Bir şey bilmiyorsanız mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

Konuya gelirsek:
Tab 4 olduğuna emin misiniz?
Model numarasını aratınca Tab A diye çıkıyor da, emin olmak istiyorum.
ROM/Root işlemleri her zaman küçük de olsa riskli işlemler. Bu ihtimali hep aklınızda tutun.
Düzgün bir Custom ROM çıkmışsa bu cihaz için, biraz daha rahat edebilir kullanım açısından.

Aynen Tab 4 modeli.

Uygun, denenmiş bir ROM cihazın kalitesini arttırır.

Ama uygun bir ROM yok galiba. İnternette kaynak bulamadım. Sizlerin bildiği başka yöntemler var mı? Çünkü Youtube'de video izlerken bile zorlanıyor.

Aynen Tab 4 modeli.

Ama uygun bir ROM yok galiba. İnternette kaynak bulamadım. Sizlerin bildiği başka yöntemler var mı? Çünkü YouTube'da video izlerken bile zorlanıyor.

Araştırdım biraz, bu cihaz için hazırlanmış 4.4.X üstü Custom ROM yok.

Artık uygulamalar eski Android sürümlerine göre optimize edilmediği için sorun yaşamanız normal. Maalesef aklıma işe yarar bir yol gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı