Eski tablet nasıl güncellenir?

agk16

Attopat
Daha fazla  
Eski bir tabletim var. Play Sotre açılmıyor ve Samsung Kies üzerinden yapılır diye biliyorum. Nasıl yaparım?

Android sürümü kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bilmiyorum. Bi bakıyım.

Bilgisayara bağlı böyle klasörler var.

Samsung Kies indirilmiyo tıklıyorum bilgisayarda tepki yok.

Tabletten cihaz bilgilerine gir.

Cihazın modeli ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir tabletim var. Play Sotre açılmıyor ve Samsung Kies üzerinden yapılır diye biliyorum. Nasıl yaparım?
Custom rom şart.

Daha önce hiç yapmadıysan şöyle söyleyeyim. Kısaca işletim sistemini değiştiriyorsun fakat bunu elle yaptığın için herhangi bir aksilik durumunda tabletin bir daha açılmama ihtimali var. Yani direkt çöp oluyor da denebilir. Genelde işini bilen insanlar bunu yaparlar yada zaten eskimiş ve kullanılamayan cihazları güncelleyip kullanabilir hale getirmeye yarıyor.

Eğer denemek isterim zaten elimdeki tableti istediğim gibi kullanamıyorum diyorsan ilgili linkleri sana bulup atabilirim. Uğraşmam dersen de beni de hiç uğraştırma

O cihazda Android 7.1.2 custom ROM iyi çalışır. Android 11 falanda var ama en ideali bu. Ayrıca stock ROM'da Play Store açmak isterseniz burdan Android 4.4 Play Store APK'sını tablete indirebilirsiniz. Bluetooth ile atabilirsiniz cihaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…