Eski takımıma dönmeli miyim?

xCheesy99

Decipat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
3.569
Makaleler
2
Çözümler
8
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Bu sene okulum ağır olduğu için mevcut antrenmanlarıma yetişemeyeceğim. Yaşadığım evin yakınlarında eski takımım var. Sağlam antrenmanlar yapılıyor ama ben formum yok diye düz koşu ile başlayacağım. Zamanında bazı gıcık olaylar yaşadım yöneticilerle bazen de oradaki çocuklar ile. Teknik direktörlerle samimiyim sürekli görüşüyoruz normal hayat içi ama bilemedim. Siz ne dersiniz? Karar veremiyorum.
 
Merhaba arkadaşlar. Bu sene okulum ağır olduğu için mevcut antrenmanlarıma yetişemeyeceğim. Yaşadığım evin yakınlarında eski takımım var. Sağlam antrenmanlar yapılıyor ama ben formum yok diye düz koşu ile başlayacağım. Zamanında bazı gıcık olaylar yaşadım yöneticilerle bazen de oradaki çocuklar ile. Teknik direktörlerle sami miyim sürekli görüşüyoruz normal hayat içi ama bilemedim. Siz ne dersiniz? Karar veremiyorum.

Hocam bu sene hiçbir spor faaliyeti başlamadı, başlamazda. Ben kendim yapıyorum idmanları. Ve futbolu geleceğiniz olarak görüyorsanız(benim gibi)ağır idmanlara gidecek, buraya okuldan çok önem vermelisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı