Eski tarihli trameri olan araba alınır mı?

• Konuyu başlatan Trsa01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 451
  1. Antepse kaç.
  2. Değişen parça kaza detay sorgulaması yap ne değiştini öğrenirsin.
  3. 2012 ve sonrası eksperi olmayan Passat bu devirde soru işareti(?). En düşük kmli Passat'ın en az 1-2 sahibi olmuştur. (nadir istisnalar hariç!)
  4. İlk sahibi olmadığına göre aracın değişen boya detayını saklıyor olabilirler uzak durmakta fayda var.

Sorguladım ama ErP tutulmadığı için parca detayı yok servis bakımlı olması iyi tarcanlar ekspertize sokucam yürüründe sıkıntı yoksa almayı düşünüyorum 10 yıl önce olan olay araç 10 yıldır yürüyor emsallerinden 100 bin TL uygun araç zaten biniciyim bence mantıklı ama sizin de cevaplarınız önemli benim için.

Sorguladım ama ErP tutulmadığı için parca detayı yok servis bakımlı olması iyi tarcanlar ekspertize sokucam yürüründe sıkıntı yoksa almayı düşünüyorum 10 yıl önce olan olay araç 10 yıldır yürüyor emsallerinden 100 bin TL uygun araç zaten biniciyim bence mantıklı ama sizin de cevaplarınız önemli benim için.

Bende 2 aracımda piyasasından 50-60k düşük diye ekspere soktum beklemediğim bilmediğim şeyler çıktı fiyatta çok da düşüremedim ama beğendiğim için aldım. Hala mekanik masraf ödemeye devam ediyorum. Umarım istediğin gibi çıkar ama sütten ağzı yanar yoğurdu üfleyerek yermiş umarım Passat'ın sütü soğuk gelir.

O zaman 0 passat 103 bin tl idi hasar 13 bin 10 da biri şimdi normal 10da biri sonuçta yarısı vs değil yürüründe bir problem yoksa satarken çok sorun yaşanır mı sizce veya yürüründe.

Değişenlerin ne olduğunu biliyor musun? Enflasyon eklendiğinde o para bugünün 500 binine yakın oluyor. Yani büyük bir hasar almış. Üzerinde yapılan işlemleri bilmeden almak tam bir kumar olur.
Sanki bu dediğin faturada oynanmayacak. Değişti diye fatura keser ama değişmez sigortadan fazla para alır.

O zaman 0 passat 103 bin tl idi hasar 13 bin 10 da biri şimdi normal 10da biri sonuçta yarısı vs değil yürüründe bir problem yoksa satarken çok sorun yaşanır mı sizce veya yürüründe.
Airbag açmadıysa ve şasede işlem yoksa alırdım. Zaten önden kazalı olnuca otomaitkman ön panel ön tampon demiri vs hasar görüyor bunlar da değişiyor.

Fatura var ise sigorta üzerinden ve yetkili birisi tarafından işlemler kayıt altına alınarak fiyatları tek tek alınarak yapılmış oluyor yapıldığı yer en önemlisi.
Faturası yok ise Nerede nasıl hangi parçaların takıldığını, Bu takılan parçalar pert bir arabadan mı alındığını yada muadil parçalar mı kullanıldığını bilemessin ? Fatura demek hasarın ne kadar kaliteli onarıldığını belirtiyor bildiğimiz.
Faturada değişti der değiştirmez. Sen niye 1000 tl lik işe 30 bin TL lik fatura kesiyor zannediyorsun? Adam işçilik ücreti yarısı yarısı parça ücreti diyor olmayan parçayı da faturaya ekliyor. Kendini japonyada falan zannediyorsun.

Faturada değişti der değiştirmez. Sen niye 1000 tl lik işe 30 bin TL lik fatura kesiyor zannediyorsun? Adam işçilik ücreti yarısı yarısı parça ücreti diyor olmayan parçayı da faturaya ekliyor. Kendini japonyada falan zannediyorsun.
Şişirme hasar kaydı zaten belli olur ne anlatamaya çalışıyon hala anlamadım. Faturada değiştirmediyse de zaten eksperde çoğu parça değişip değişmediği sök tak olmadığı belli oluyor faturayla uyuşuyorsa sorun yok uyuşmuyorsa şişirmedir. Japonyada zannetmiyorum ayrıca kardeşim.

Şişirme hasar kaydı zaten belli olur ne anlatamaya çalışıyon hala anlamadım. Faturada değiştirmediyse de zaten eksperde çoğu parça değişip değişmediği sök tak olmadığı belli oluyor faturayla uyuşuyorsa sorun yok uyuşmuyorsa şişirmedir. Japonyada zannetmiyorum ayrıca kardeşim.
Tamam her şeyin 4 4lük yapıldığını zanneden kardeşim.

Benim nezdimde damla ucu kadar önemi yok. Motor mekanik güzelse, aracın dıştan boyası canlılığı güzelse

270.000TL hasar kaydı 3 parça değişeni 6 parça boyası olsun ne fark ediyor?
Şaside işlem yoksa,
Podyede işlem yoksa,
Airbagler orijinalse,
Motor mekanik bakımlı ve diriyse,
Kaput değişsin ne oluyor?
Kapılar boyansın ne oluyor?

Binici için bu tarz araçlar bulunmaz nimet. Birisi gidiyor 15 yaşında 60 tane mevsim görmüş, 200 bin km yol yapmış ortalama bir piyasa aracına sırf hatasız diye fazladan 100-150 bin fazla veriyorsa bu bence o kişinin akılsızlığıdır.

Değişenin ve boyanın gram önemi yok bana göre. Aracın sağ arka kapısı değişip sol taraf komple boyandıysa araç trip atıp off ya daha fazla yakacağım, frenlerim zayıflayacak, vites geçişlerim zorlaşacak mı diyor. Hatta daha da eski arabaysa hatasız almaktansa komple tertemiz gıcır gıcır boyalı almak daha mantıklı.

Adamın arabası güneş yanıkları dolu, renk solmaları dolu, orijinalliği bozulmasın diye boyatmadım hatasız diyor. Ona öyle o şekilde binecek midesizlerde var maalesef.

Neyse ez cümle: Eğer aracın fiyatı ona göre yazıldıysa 13K hasarlıda alınır 130k hasarlıda alınır tavan boyalıda alınır airbag işlemlide alınır. Motor mekanik ve görselliğe bakın derim.

Sanki bu dediğin faturada oynanmayacak. Değişti diye fatura keser ama değişmez sigortadan fazla para alır.
Aynen, sigorta firmaları aptal zaten, eksper göndermeden serviste yazılan fiyatı ödüyorlar sanıyorsun değil mi? Gökten yağmıyor para.

Aynen, sigorta firmaları aptal zaten, eksper göndermeden serviste yazılan fiyatı ödüyorlar sanıyorsun değil mi? Gökten yağmıyor para.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🤣

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı