YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Aralık 2023 #21 OnePC dedi: Peki beni kaç sene idare eder ? Link atarsanız sevinirim. Ben bulamadım da. Yani App Store’dan istediklerimi yükleyebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yüklersiniz. Şehiri link için sormuştum. Hangi şehirde oturuyorsunuz?
OnePC dedi: Peki beni kaç sene idare eder ? Link atarsanız sevinirim. Ben bulamadım da. Yani App Store’dan istediklerimi yükleyebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Yüklersiniz. Şehiri link için sormuştum. Hangi şehirde oturuyorsunuz?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.710 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 16 Aralık 2023 #22 YigiTZ0 dedi: Yüklersiniz. Şehiri link için sormuştum. Hangi şehirde oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Adana hocam.
YigiTZ0 dedi: Yüklersiniz. Şehiri link için sormuştum. Hangi şehirde oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Adana hocam.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #23 OnePC dedi: Adana hocam. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunu al derim.